Loading...
Barracuda Email Security Gateway2018-09-21T10:06:58+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Barracuda Email Security Gateway

Is uw organisatie gewapend tegen spam, malware en virussen? De Barracuda Email Security Gateway is als krachtige en betaalbare oplossing voor e-mailbeveiliging de uitkomst. De Barracuda Email Security Gateway is een geïntegreerde hardware- en software oplossing tegen spam, virussen, spoofing, phishing en spyware-aanvallen. Barracuda analyseert van meer dan 250.000 inzamelpunten gegevens om binnen enkele minuten na de ontdekking van onbekende bedreigingen bescherming te kunnen creëren en leveren.

Connection Management en Mail scanning

De Barracuda Email Security Gateway beschermt met 12 beveiligingslagen de emailservers. De verschillende lagen zorgen voor bescherming tegen malware, virussen en Denial of Service(DoS) aanvallen. De inkomende mail wordt gescand, gefilterd en gecontroleerd op zowel nieuwe, als bekende spam aanvallen, virussen en aangepaste administrator beveiligingsovertredingen, gebaseerd op de voorkeuren van de gebruiker. De Barracuda Email Security Gateway biedt daarnaast ook een filtering voor uitgaand mailverkeer om te voorkomen dat gevoelige e-mail data het bedrijf verlaat.

Continue bescherming

De Barracuda Email Security Gateway is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven en heeft een optimale verwerking van elke e-mail om de prestaties en het vermogen te maximaliseren om miljoenen berichten per dag te filteren. De Barracuda Email Security Gateway wordt automatisch bijgewerkt met nieuwe mogelijkheden om continue bescherming van uw bedrijf te garanderen.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Barracuda Email Security Gateway ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Barracuda Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link