Loading...
Barracuda Email Security Gateway 2018-09-21T10:06:58+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Barracuda Email Security Gateway

Is uw organisatie gewapend tegen spam, malware en virussen? De Barracuda Email Security Gateway is als krachtige en betaalbare oplossing voor e-mailbeveiliging de uitkomst. De Barracuda Email Security Gateway is een geïntegreerde hardware- en software oplossing tegen spam, virussen, spoofing, phishing en spyware-aanvallen. Barracuda analyseert van meer dan 250.000 inzamelpunten gegevens om binnen enkele minuten na de ontdekking van onbekende bedreigingen bescherming te kunnen creëren en leveren.

Connection Management en Mail scanning

De Barracuda Email Security Gateway beschermt met 12 beveiligingslagen de emailservers. De verschillende lagen zorgen voor bescherming tegen malware, virussen en Denial of Service(DoS) aanvallen. De inkomende mail wordt gescand, gefilterd en gecontroleerd op zowel nieuwe, als bekende spam aanvallen, virussen en aangepaste administrator beveiligingsovertredingen, gebaseerd op de voorkeuren van de gebruiker. De Barracuda Email Security Gateway biedt daarnaast ook een filtering voor uitgaand mailverkeer om te voorkomen dat gevoelige e-mail data het bedrijf verlaat.

Continue bescherming

De Barracuda Email Security Gateway is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven en heeft een optimale verwerking van elke e-mail om de prestaties en het vermogen te maximaliseren om miljoenen berichten per dag te filteren. De Barracuda Email Security Gateway wordt automatisch bijgewerkt met nieuwe mogelijkheden om continue bescherming van uw bedrijf te garanderen.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Barracuda Email Security Gateway ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Barracuda Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.