Loading...
Barracuda F-Series Firewall2018-09-21T10:08:04+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Barracuda F-Series Firewall

De Barracuda NextGen Firewall F-Series is een familie van hardware, virtuele en cloud-gebaseerde appliances die ontworpen zijn om gedistribueerde netwerken te beschermen. De Barracuda F-Series Firewall is klaar voor cloud en verbetert site-to-site connectiviteit. Daarnaast zorgt het voor ononderbroken toegang tot applicaties die gehost worden in de cloud, waardoor uw netwerkbeheerders sneller en eenvoudiger hun taak uit kunnen voeren.

Beschik over hogere netwerkbeschikbaarheid

De Barracuda F-Series beschermt uw netwerk door een nauwe integratie van next-generation firewalltechnieken, waaronder Layer 7 application profiling, intrusion prevention, webfiltering, network access control en geavanceerde threat detection. Dankzij de zeer veerkrachtige VPN-technologie, intelligente traffic management en WAN-optimalisatie mogelijkheden van de Barracuda F-Series, heeft u de beschikking over een hogere netwerkbeschikbaarheid van bij het gebruik van andere firewalls.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Barracuda F-Series Firewall ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Barracuda Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link