Loading...
Barracuda Web Application Firewall 2018-09-21T10:07:17+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Barracuda Web Application Firewall

De Barracuda Web Application Firewall voor Azure is een schaalbare beveiligingsoplossing die applicaties beschermt tegen een veelvoud aan aanvallen. Zo beschermt de Barracuda WAF uw Azure-omgeving onder andere tegen data breaches, DDoS-aanvallen gericht op de applicatielaag en website defacement. Daarnaast zorgt de firewall er dankzij de ingebouwde antivirus-scanner voor dat er geen kwaadaardige bestanden geüpload kunnen worden, waarmee het lekken van gevoelige data voorkomen kan worden.

Deployment & integratie in Azure

De Barracuda Web Application Firewall wordt achter de Azure Load Balancer ingezet. Er kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van meerdere Barracuda WAF’s om op te schalen wanneer uw Azure-omgeving hierom vraagt.

Er worden verschillende Azure-diensten ondersteund door de Barracuda Web Application Firewall. Hierdoor bent u in staat om de volledige capaciteit van uw Azure-omgeving te benutten. Voorbeelden van ondersteunde Azure-diensten zijn Azure App Services, Azure Security Center en Azure AD/ADFS.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Barracuda Web Application Firewall ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Barracuda Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.