Loading...
Barracuda X-Series Firewall 2018-09-21T10:08:24+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Barracuda X-Series Firewall

De Barracuda X-Series firewall zorgt ervoor dat kleine en middelgrote organisaties op een veilige manier gebruik kunnen maken van cloud-applicaties, virtualisatie en mobiliteit, binnen afgebakende IT-omgevingen. Deze NextGen Barracuda Firewall is een alles-in-1 beveiligingsoplossing tegen zowel interne als externe bedreigingen. Het biedt een zeer schaalbare oplossing waarmee eindgebruikers, netwerken en zelfs datacenter-applicaties beschermd kunnen worden.

Uitgebreide Network Security

Een complete netwerkbeveiligingsoplossing, dat is wat de Barracuda X-Series u levert. Hierbij horen firewall policies, intrusion IDS/IPS en meerdere opties voor webcontent-security. Deze worden verstrekt door middel van geïntegreerde URL-filtering, dankzij een omleiding van verkeer naar de cloud-based Barracuda Web Security Service of in combinatie met een Barracuda Web Security Gateway appliance.

Barracuda’s geavanceerde Threat Detection stelt u in staat om verder te gaan dan enkel het beschermen van uw assets tegen inbraak en dataverlies. Het beschermt u voortdurend tegen de constant evoluerende virussen en malware.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Barracuda Essentials for Office 365 ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Barracuda Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.