Loading...
Bitsight 2018-09-21T09:57:04+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

bitsightOp het gebied van risicomanagement werken wij nauw samen met BitSight Technologies. BitSight Technologies biedt strategische risico services aan, gericht op management niveau.

BitSight oplossingen

BitSight Technologies is eigenaar van Anubis Networks, een toonaangevende security intelligence organisatie die al veel cybercrime heeft opgelost. BitSight security ratings, één van de producten, biedt middels het BitSight report inzicht in de reputatie van een organisatie op het gebied van cybersecurity. Net zoals de kredietwaardigheid van een organisatie, worden security ratings bepaald door het analyseren van publiekelijk beschikbare data. Hiermee kunnen organisaties proactief cybersecurity risico’s identificeren, kwantificeren en dit beheersbaar maken in hun bedrijfsvoering.

BitSight meet continu de performance van een organisatie op basis van security events en configuratie data. Door deze datagedreven methode is er geen informatie van de organisatie zelf nodig. Hiermee kunnen organisaties de stap maken van periodiek naar continu risicomanagement op een efficiënte en effectieve wijze.

BitSight Cloud Security

QSight IT is de ideale BitSight partner op het gebied van Cloud security. Door de intensieve samenwerking hebben wij een ruime expertise opgebouwd in de implementatie van dergelijke projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie specifiek aandacht voor onderhoud en support. 

QSight heeft ruime ervaring met BitSight oplossingen. Wilt u: 

  • Inzicht in de reputatie van uw eigen organisatie op het gebied van cybersecurity?
  • Inzicht in de reputatie van uw partner eco-systeem op het gebied van cybersecurity?
  • Cybersecurity risico’s proactief identificeren, kwantificeren en beheersbaar maken?

Dan is het wellicht tijd om eens bij uw QSight IT accountmanager te informeren naar de mogelijkheden die wij u als BitSight partner kunnen bieden.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze BitSight oplossingen, BitSight pricing of het BitSight report ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op voor de aanvraag van een BitSight demo.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Bitsight nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.