Loading...
Bitsight2018-09-21T09:57:04+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

bitsightOp het gebied van risicomanagement werken wij nauw samen met BitSight Technologies. BitSight Technologies biedt strategische risico services aan, gericht op management niveau.

BitSight oplossingen

BitSight Technologies is eigenaar van Anubis Networks, een toonaangevende security intelligence organisatie die al veel cybercrime heeft opgelost. BitSight security ratings, één van de producten, biedt middels het BitSight report inzicht in de reputatie van een organisatie op het gebied van cybersecurity. Net zoals de kredietwaardigheid van een organisatie, worden security ratings bepaald door het analyseren van publiekelijk beschikbare data. Hiermee kunnen organisaties proactief cybersecurity risico’s identificeren, kwantificeren en dit beheersbaar maken in hun bedrijfsvoering.

BitSight meet continu de performance van een organisatie op basis van security events en configuratie data. Door deze datagedreven methode is er geen informatie van de organisatie zelf nodig. Hiermee kunnen organisaties de stap maken van periodiek naar continu risicomanagement op een efficiënte en effectieve wijze.

BitSight Cloud Security

QSight IT is de ideale BitSight partner op het gebied van Cloud security. Door de intensieve samenwerking hebben wij een ruime expertise opgebouwd in de implementatie van dergelijke projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie specifiek aandacht voor onderhoud en support. 

QSight heeft ruime ervaring met BitSight oplossingen. Wilt u: 

  • Inzicht in de reputatie van uw eigen organisatie op het gebied van cybersecurity?
  • Inzicht in de reputatie van uw partner eco-systeem op het gebied van cybersecurity?
  • Cybersecurity risico’s proactief identificeren, kwantificeren en beheersbaar maken?

Dan is het wellicht tijd om eens bij uw QSight IT accountmanager te informeren naar de mogelijkheden die wij u als BitSight partner kunnen bieden.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze BitSight oplossingen, BitSight pricing of het BitSight report ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op voor de aanvraag van een BitSight demo.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Bitsight nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link