Loading...
Check Point2018-09-21T09:57:29+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Check PointQSight IT is een gerenommeerde Check Point reseller in Nederland en is Check Point 4 Stars Elite Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van firewalls en endpoint security is QSight IT uw IT security- en Software Technologies partner.

Check Point Firewall Specialist

Check Point is de gerenommeerde pionier op het gebied van firewall en VPN (virtual private network). FireWall-1 en VPN-1 waren in de jaren ’90 de eerste firewall software-producten die direct op een server geïnstalleerd werden en out-of-the-box werkten.

Check Point Oplossingen

Het standpunt van Check Point luidt: consolideer IT security! Consolidatie van data protection levert voordelen als controle, inzicht, beheer en kostenreductie op. De oplossingen die Check Point daarvoor biedt zijn:

Bescherm uw Netwerk

Het is niet te vermijden dat elke organisatie vroeg of laat te maken krijgt met effecten van malware en malicious verkeer in één of andere vorm. Besmetting is moeilijk te voorkomen. Dat u als bedrijf of organisatie desondanks met succes de strijd tegen cybercrime kunt aanbinden bewijst de integratie van de security oplossingen.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. Door het jarenlange partnerschap heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe IT security omgevingen. Hierbij is er tijdens en na de implementatie specifiek aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Check Point oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link