Loading...
Check Point 2018-09-21T09:57:29+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Check PointQSight IT is een gerenommeerde Check Point reseller in Nederland en is Check Point 4 Stars Elite Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van firewalls en endpoint security is QSight IT uw IT security- en Software Technologies partner.

Check Point Firewall Specialist

Check Point is de gerenommeerde pionier op het gebied van firewall en VPN (virtual private network). FireWall-1 en VPN-1 waren in de jaren ’90 de eerste firewall software-producten die direct op een server geïnstalleerd werden en out-of-the-box werkten.

Check Point Oplossingen

Het standpunt van Check Point luidt: consolideer IT security! Consolidatie van data protection levert voordelen als controle, inzicht, beheer en kostenreductie op. De oplossingen die Check Point daarvoor biedt zijn:

Bescherm uw Netwerk

Het is niet te vermijden dat elke organisatie vroeg of laat te maken krijgt met effecten van malware en malicious verkeer in één of andere vorm. Besmetting is moeilijk te voorkomen. Dat u als bedrijf of organisatie desondanks met succes de strijd tegen cybercrime kunt aanbinden bewijst de integratie van de security oplossingen.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. Door het jarenlange partnerschap heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe IT security omgevingen. Hierbij is er tijdens en na de implementatie specifiek aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Check Point oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.