Loading...
Check Point CloudGuard 2018-09-21T10:14:11+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Check Point CloudGuard – Enterprise Cloud Threat Prevention

Check Point CloudGuard is een uitgebreid pakket producten dat proactieve bescherming biedt voor cloudgegevens, workloads, netwerken en applicaties. Het brede portfolio van CloudGuard oplossingen kan naadloos geïntegreerd worden met legio cloudinfrastructuren en toepassingen om al uw cloudservices direct en eenvoudig te beschermen tegen de meest geavanceerde en nieuwste cyberaanvallen.

CloudGuard ondersteunt een single-click en agile implementatiemodel dat is afgestemd op de dynamische aard van cloudservices, waardoor het uitbreiden van uw cloudservices een fluitje van een cent wordt.

Check Point CloudGuard SaaS

SaaS-applicaties bieden veel voordelen voor elk type bedrijf, maar stellen deze bedrijven ook bloot aan risico’s van geavanceerde dreigingen – grotendeels als gevolg van ongeoorloofde toegang tot SaaS-accounts van bedrijven. Check Point CloudGuard SaaS is de enige cybersecurity oplossing die voorkomt dat cybercriminelen SaaS-applicaties hacken.

De meeste SaaS-beveiligingsoplossingen bieden alleen zichtbaarheid en controle over het toepassingsbeleid van de beveiliging; CloudGuard SaaS biedt volledige bescherming tegen de meest geavanceerde malware en zero-day bedreigingen en daarbij voorkomt het inbreuken van accounts. Met Check Point CloudGuard is SaaS-beveiliging slechts één klik verwijderd.

Check Point CloudGuard IaaS

Procesefficiënte en verhoogde netwerkflexibiliteit zorgen voor een snelle acceptatie van de IaaS- en SDN-technologie. Helaas komt deze infrastructuur ook met een nieuwe unieke reeks beveiligingsuitdagingen voor bedrijven.

Check Point CloudGuard IaaS beschermt assets in de cloud tegen de cyberdreigingen. Dankzij de dynamische schaalbaarheid, intelligente provisioning en consistente controle over fysieke en virtuele netwerken met CloudGuard IaaS, kunt u met een gerust hart aan de slag met cloud.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de Check Point CloudGuard oplossingen ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.