Loading...
Check Point CloudGuard2018-09-21T10:14:11+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Check Point CloudGuard – Enterprise Cloud Threat Prevention

Check Point CloudGuard is een uitgebreid pakket producten dat proactieve bescherming biedt voor cloudgegevens, workloads, netwerken en applicaties. Het brede portfolio van CloudGuard oplossingen kan naadloos geïntegreerd worden met legio cloudinfrastructuren en toepassingen om al uw cloudservices direct en eenvoudig te beschermen tegen de meest geavanceerde en nieuwste cyberaanvallen.

CloudGuard ondersteunt een single-click en agile implementatiemodel dat is afgestemd op de dynamische aard van cloudservices, waardoor het uitbreiden van uw cloudservices een fluitje van een cent wordt.

Check Point CloudGuard SaaS

SaaS-applicaties bieden veel voordelen voor elk type bedrijf, maar stellen deze bedrijven ook bloot aan risico’s van geavanceerde dreigingen – grotendeels als gevolg van ongeoorloofde toegang tot SaaS-accounts van bedrijven. Check Point CloudGuard SaaS is de enige cybersecurity oplossing die voorkomt dat cybercriminelen SaaS-applicaties hacken.

De meeste SaaS-beveiligingsoplossingen bieden alleen zichtbaarheid en controle over het toepassingsbeleid van de beveiliging; CloudGuard SaaS biedt volledige bescherming tegen de meest geavanceerde malware en zero-day bedreigingen en daarbij voorkomt het inbreuken van accounts. Met Check Point CloudGuard is SaaS-beveiliging slechts één klik verwijderd.

Check Point CloudGuard IaaS

Procesefficiënte en verhoogde netwerkflexibiliteit zorgen voor een snelle acceptatie van de IaaS- en SDN-technologie. Helaas komt deze infrastructuur ook met een nieuwe unieke reeks beveiligingsuitdagingen voor bedrijven.

Check Point CloudGuard IaaS beschermt assets in de cloud tegen de cyberdreigingen. Dankzij de dynamische schaalbaarheid, intelligente provisioning en consistente controle over fysieke en virtuele netwerken met CloudGuard IaaS, kunt u met een gerust hart aan de slag met cloud.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over de Check Point CloudGuard oplossingen ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link