Loading...
Check Point Firewall Appliances2018-09-21T10:11:09+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Check Point Firewall Appliance

De Check Point firewall appliance is een security appliance voor datacenters, kantooromgevingen of nevenvestigingen. De systemen bieden volledige beveiliging tegen een scala aan cybersecurity bedreigingen: firewall, IPS, antivirus, antispam antibot, url filtering en zelfs VPN toegang voor toegang op afstand.

Check Point Firewalls

De Check Point firewall appliances zijn leverbaar in een groot aantal uitvoeringen: van kleine modellen met enkele honderden Mbps thoughput tot enterprise modellen met honderden Gbps thoughput. Voor elke organisatie is er de passende Check Point firewall appliance:

Vraag direct de ‘Appliance Comparison Chart’ aan voor een uitgebreide vergelijking tussen de firewall appliances. Het document geeft een goed overzicht van de verschillen tussen de diverse modellen en laat ook de specificaties van oudere modellen zien.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link