Loading...
Check Point 150002018-09-21T10:12:34+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Check Point 15000Check Point 15000 Firewall Appliance

De Check Point 15000 firewall appliance is een security appliance voor grote omgevingen of datacenters. Het systeem is zeer krachtig en biedt volledige beveiliging tegen een scala aan cybersecurity bedreigingen: firewall, IPS, antivirus, antispam antibot, url filtering en zelfs VPN toegang voor toegang op afstand.

Check Point 15000 Series

De Check Point 15000 series appliances zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: de Check Point 15400 en de Check Point 15600. Throughput loopt van 58 Gbps tot 77 Gbps en zelfs de throughput met alle opties aan is minstens 17 Gbps. Ook is het mogelijk om op dit systeem 40 Gb ethernetpoorten te gebruiken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Check Point 15000 series appliances? Neem dan contact met ons op door het contactformulier via de linkerkant van de pagina in te vullen.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link