Loading...
Check Point 230002018-09-21T10:12:53+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Check Point 23000

Check Point 23000 Security Appliance

Grote ondernemingen en datacenternetwerken vragen compromisloze prestaties in combinatie met een hoge betrouwbaarheid en flexibele aansluitmogelijkheden. De Check Point 23000 Security Appliances combineren de meest uitgebreide bescherming met datacenter-grade hardware om uptime en prestaties te maximaliseren voor het beveiligen van zelfs de meest veeleisende netwerk- en datacenteromgevingen.

Check Point 23000 Series

De enterprise Check Point 23000 appliances zijn leverbaar in een aantal uitvoeringen: de Check Point 23500 en de Check Point 23800. De Check Point 23000 series beschermt organisaties tegen zowel bekende als onbekende dreigingen met antivirus, anti-bot, SandBlast Threat Emulation (sandboxing) en SandBlast Threat Extractiontechnologieën.

Als onderdeel van de Check Point SandBlast Zero-Day Protection oplossing detecteert de cloudgebasseerde threat emulation engine malware tijdens de zogenaamde exploit phase, nog voordat hackers evasion techniques kunnen toepassen in een poging de sandbox te omzeilen. Bestanden worden snel in quarantaine geplaatst en gecontroleerd, uitgevoerd in een virtuele sandbox om kwaadaardig gedrag te ontdekken voordat het in contact komt met uw netwerk.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Check Point 23000 security appliances? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link