Loading...
Check Point 32002018-09-21T10:11:54+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Check Point 3200Check Point 3200 Security Gateway

De Check Point 3200 Next Generation Security Gateway combineert de meest uitgebreide beveiligingsmethodes om uw branche- en kleine kantooromgevingen optimaal te beschermen. De oplossing is beschikbaar in compact desktopformaat met een 320GB (HDD) of 240GB (SSD) opslagschijf. De krachtige Next Generation Security Gateway is geoptimaliseerd voor het leveren van de beste real-world threat prevention, waardoor uw bedrijfskritische bestanden en IT-omgeving altijd goed beveiligd zijn.

Uitgebreide Threat Prevention

De snelle groei van malware, verfijndere cyberaanvallen en constant opduikende zero-day threats vereisen nieuwe methoden voor het beveiligingen van uw netwerk. Met de Check Point 3200 levert QSight IT een volledige geïntegreerde en uitgebreide threat prevention oplossing met bekroonde SandBlast Threat Emulation en Threat Extraction voor volledige bescherming tegen zelfs de meest geavanceerde bedreigingen en zero-day kwetsbaarheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Check Point 3200 of wilt u direct een informatie-aanvraag doen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier aan via de linkerkant van de pagina in te vullen.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link