Loading...
Check Point 3200 2018-09-21T10:11:54+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Check Point 3200Check Point 3200 Security Gateway

De Check Point 3200 Next Generation Security Gateway combineert de meest uitgebreide beveiligingsmethodes om uw branche- en kleine kantooromgevingen optimaal te beschermen. De oplossing is beschikbaar in compact desktopformaat met een 320GB (HDD) of 240GB (SSD) opslagschijf. De krachtige Next Generation Security Gateway is geoptimaliseerd voor het leveren van de beste real-world threat prevention, waardoor uw bedrijfskritische bestanden en IT-omgeving altijd goed beveiligd zijn.

Uitgebreide Threat Prevention

De snelle groei van malware, verfijndere cyberaanvallen en constant opduikende zero-day threats vereisen nieuwe methoden voor het beveiligingen van uw netwerk. Met de Check Point 3200 levert QSight IT een volledige geïntegreerde en uitgebreide threat prevention oplossing met bekroonde SandBlast Threat Emulation en Threat Extraction voor volledige bescherming tegen zelfs de meest geavanceerde bedreigingen en zero-day kwetsbaarheden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Check Point 3200 of wilt u direct een informatie-aanvraag doen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier aan via de linkerkant van de pagina in te vullen.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.