Loading...
Check Point Mobile Threat Defense2018-09-21T10:15:29+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Check Point Mobile Threat Defense

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om met uw smartphone of tablet toegang te hebben tot bedrijfskritische informatie. Dit brengt veel voordelen met zich mee, maar komt daarnaast met de nodige risico’s. Check Point Mobile Threat Defense beschermt uw mobiele apparaten tegen geavanceerde mobiele dreigingen, waardoor u met vertrouwen gebruikt kunt blijven maken van uw mobiele apparaten.

Volledige Mobile Threat Zichtbaarheid

Mobile Threat Defense’s cloud-based dashboard zorgt voor het eenvoudig en snel managen en controleren van mobile threats. Het dashboard zorgt ervoor dat security-teams beschikken over realtime informatie over dreigingen en het geeft inzicht in welke typen mobile threats een gevaar kunnen zijn voor de IT-omgeving. Dreigingen en aanvallen voor en op het interne netwerk zijn direct zichtbaar en schade aan het netwerk kan met deze informatie voorkomen worden.

Mobile Threat Defense voor Enterprises

Check Point biedt een complete mobiele beveiligingsoplossing die uw apparaten beschermt tegen dreigingen op de apparaten zelf, vanuit het netwerk en via apps. Daarbij zorgt Check Point Mobile Threat Defense voor de hoogste threat catch rate voor iOS en Android. Check Point Mobile Threat Defense maakt o.a. gebruik van threat emulation, geavanceerde statische code-analyse, app-reputatie en machine learning om kwaadaardige software en code te ontdekken en blokkeren.

Meer informatie

QSight IT is een gerenommeerde Check Point reseller in Nederland en is Check Point 4 Stars Elite Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van firewalls en endpoint security is QSight IT uw IT security- en Software Technologies partner.

Vraag voor meer informatie over de Check Point Mobile Threat Defense oplossing ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link