Loading...
Check Point Mobile Threat Defense 2018-09-21T10:15:29+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Check Point Mobile Threat Defense

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld om met uw smartphone of tablet toegang te hebben tot bedrijfskritische informatie. Dit brengt veel voordelen met zich mee, maar komt daarnaast met de nodige risico’s. Check Point Mobile Threat Defense beschermt uw mobiele apparaten tegen geavanceerde mobiele dreigingen, waardoor u met vertrouwen gebruikt kunt blijven maken van uw mobiele apparaten.

Volledige Mobile Threat Zichtbaarheid

Mobile Threat Defense’s cloud-based dashboard zorgt voor het eenvoudig en snel managen en controleren van mobile threats. Het dashboard zorgt ervoor dat security-teams beschikken over realtime informatie over dreigingen en het geeft inzicht in welke typen mobile threats een gevaar kunnen zijn voor de IT-omgeving. Dreigingen en aanvallen voor en op het interne netwerk zijn direct zichtbaar en schade aan het netwerk kan met deze informatie voorkomen worden.

Mobile Threat Defense voor Enterprises

Check Point biedt een complete mobiele beveiligingsoplossing die uw apparaten beschermt tegen dreigingen op de apparaten zelf, vanuit het netwerk en via apps. Daarbij zorgt Check Point Mobile Threat Defense voor de hoogste threat catch rate voor iOS en Android. Check Point Mobile Threat Defense maakt o.a. gebruik van threat emulation, geavanceerde statische code-analyse, app-reputatie en machine learning om kwaadaardige software en code te ontdekken en blokkeren.

Meer informatie

QSight IT is een gerenommeerde Check Point reseller in Nederland en is Check Point 4 Stars Elite Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van firewalls en endpoint security is QSight IT uw IT security- en Software Technologies partner.

Vraag voor meer informatie over de Check Point Mobile Threat Defense oplossing ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.