Loading...
Check Point SandBlast2018-09-21T10:13:12+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Check Point SandBlast

Check Point SandBlast biedt bescherming tegen de alsmaar oprukkende plaag van ransomware-infecties, ook wel Cryptolockers genoemd. In het algemeen is Check Point SandBlast een oplossing die IT-omgevingen beschermt tegen zogenaamde zero day malware: kwaadaardige software die (nog) niet door virusscanners wordt herkend.

QSight IT is een gerenommeerde Check Point reseller in Nederland en is Check Point 4 Stars Elite Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van firewalls en endpoint security is QSight IT uw IT security- en Software Technologies partner.

Zero-Day Protection

Check Point SandBlast controleert Office-documenten, PDF’s, Java-applets, files in archieven, executables en andere documenten op de aanwezigheid van actieve code en URL’s die verwijzen naar kwaadaardige websites. Actieve code wordt door middel van Threat Emulation gesimuleerd in een virtuele omgeving.

Indien van toepassing zorgt Threat Extraction voor het verwijderen van potentieel gevaarlijke content uit de documenten. De eindgebruiker krijgt dan een variant van het document doorgestuurd met slechts passieve inhoud.

Check Point ThreatCloud

Check Point SandBlast maakt gebruik van Check Point’s wereldwijde kennisomgeving ThreatCloud. Dit ecosysteem zorgt ervoor dat eenmaal ontdekte malware automatisch kan worden gedeeld met alle ThreatCloud gebruikers.

Om cybercrime te bestrijden is het nodig om te weten hoe het cybercrime landschap zich ontwikkelt. Met de ThreatCloud World Cyber Threat Map kunt u in realtime bekijken hoe en wanneer cyberaanvallen plaatsvinden. De kaart laat gedetailleerd zien waar aanvallen beginnen, wat voor type aanval het is en wat de doelwitten zijn.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Check Point SandBlast ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link