Loading...
Check Point SandBlast 2018-09-21T10:13:12+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Check Point SandBlast

Check Point SandBlast biedt bescherming tegen de alsmaar oprukkende plaag van ransomware-infecties, ook wel Cryptolockers genoemd. In het algemeen is Check Point SandBlast een oplossing die IT-omgevingen beschermt tegen zogenaamde zero day malware: kwaadaardige software die (nog) niet door virusscanners wordt herkend.

QSight IT is een gerenommeerde Check Point reseller in Nederland en is Check Point 4 Stars Elite Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van firewalls en endpoint security is QSight IT uw IT security- en Software Technologies partner.

Zero-Day Protection

Check Point SandBlast controleert Office-documenten, PDF’s, Java-applets, files in archieven, executables en andere documenten op de aanwezigheid van actieve code en URL’s die verwijzen naar kwaadaardige websites. Actieve code wordt door middel van Threat Emulation gesimuleerd in een virtuele omgeving.

Indien van toepassing zorgt Threat Extraction voor het verwijderen van potentieel gevaarlijke content uit de documenten. De eindgebruiker krijgt dan een variant van het document doorgestuurd met slechts passieve inhoud.

Check Point ThreatCloud

Check Point SandBlast maakt gebruik van Check Point’s wereldwijde kennisomgeving ThreatCloud. Dit ecosysteem zorgt ervoor dat eenmaal ontdekte malware automatisch kan worden gedeeld met alle ThreatCloud gebruikers.

Om cybercrime te bestrijden is het nodig om te weten hoe het cybercrime landschap zich ontwikkelt. Met de ThreatCloud World Cyber Threat Map kunt u in realtime bekijken hoe en wanneer cyberaanvallen plaatsvinden. De kaart laat gedetailleerd zien waar aanvallen beginnen, wat voor type aanval het is en wat de doelwitten zijn.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Check Point SandBlast ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Check Point nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.