Loading...
Cisco 2018-10-24T10:06:14+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

QSight IT is Cisco ISE partner. QSight IT en Cisco startten hun samenwerking in 1999, toen QSight IT haar eerste Cisco-gecertificeerde engineer (CCIE-er) opleidde. In 2012 werd QSight IT Silver Partner met als Cisco-technologiespecialisaties ‘Borderless Networks’ en ‘UCT’ (Unified Computing Technology). De Cisco ISE-status onderschrijft dat u bij QSight IT kunt rekenen op deskundig advies en tevredenheidsgarantie. Daarnaast biedt QSight IT kwalitatief uitstekende service en support met een professionele (op ITIL-principes gebaseerde) organisatie van processen.

Cisco Systems

Cisco Systems is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen. Het bedrijf heeft vestigingen in meer dan vijftig landen en levert IP-gebaseerde netwerkoplossingen en -apparatuur voor onder meer routing, remote access en LAN-switching. QSight IT is sinds 2012 gecertificeerd Silver Partner van Cisco Systems. Met meer dan 10 Cisco-gecertificeerde engineers, technical accountmanagers en accountmanagers benadrukt QSight IT haar focus op voortdurende investering in technologische specialisatie. QSight IT is dagelijks paraat om Cisco-oplossingen bij bedrijven door heel Nederland te implementeren, optimaliseren en onderhouden.

Het portfolio van Cisco is zeer uitgebreid. Cisco-oplossingen variëren van SOHO-routers voor kleine kantoren en thuiswerkers tot complexe oplossingen voor infrastructuren van carriers, telecombedrijven en corporate enterprises. Hieronder is een overzicht te zien van de mogelijkheden:

  •  Cisco levert firewalls, VPN-systemen en oplossingen voor betrouwbare netwerkbescherming.
  •  In veel storage projecten implementeert QSight IT storage switches van Cisco om iSCSI en Fibre Channel apparatuur transparant te koppelen.
  •  De security appliances van Cisco maken gebruik van het geavanceerde operating system Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) Software.
  •  Het Cisco-assortiment bevat ook e-mail security solutions. Dit zijn hardware appliances, cloud delivery, managed appliances en hybride combinaties van appliances en de cloud.
  •  Cisco is actief in de groeimarkt en biedt oplossingen aan middelgrote en grote organisaties.
  •  De Cyber ​​Threat Defense Solution van Cisco helpt afwijkingen in het netwerk (anomalieën) en verdachte gedragingen zichtbaar te maken, die kunnen leiden tot schadelijke  aanvallen. Complexe en ongrijpbare bedreigingen kunnen maanden of zelfs jaren blijven hangen in een netwerk. Ze richten zich op het stelen van gegevens en het verstoren van processen. Cisco’s Cyber ​​Threat Defense oplossing is ontworpen om nauwelijks detecteerbare cyber aanvallen tegen te gaan. Cisco heeft daarin Lancope’s StealthWatch System geïntegreerd. Deze oplossing levert ongeëvenaard inzicht in gedragingen binnen uw netwerk.

Infralease voor Cisco oplossingen

Wilt u graag een oplossing van Cisco aanschaffen in samenwerking met IBM Global Finance, biedt QSight IT u de mogelijkheid om infrastructurele oplossingen te leasen. Ook die van Cisco Systems, zoals de Cisco Cyber Threat Defense Solution.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Cisco oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Cisco nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.