Loading...
Commvault 2018-09-21T09:58:19+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

CommvaultQSight IT is Authorized Partner van Commvault. Commvault  is een onafhankelijk leverancier van ‘Singular Information Management’-oplossingen. Commvault Simpana biedt oplossingen voor onder andere Backup & Restore, archivering, uitwijk, storage resource management en indexering. Daarnaast biedt het zoekoplossingen (‘E-discovery’) met een brede ondersteuning van Operating Systemen, storage hardware en applicaties.

Commvault Simpana

De centrale CommServe heeft één management, index en database-omgeving voor alle Simpana-onderdelen. Hiermee is Commvault Simpana een product dat, ondanks zijn grote functieomvang, eenvoudig te beheren is. De mate van integratie van de verschillende onderdelen is ook een belangrijke reden voor de Gartner Group om Commvault in hun magic quadrant rechtsboven te plaatsen met een groeiende lijn over de laatste jaren.

De Common Technology Engine (CTE) dient als interface richting alle functionaliteit die in de Simpana suite aanwezig is. Niet alleen Backup, maar ook Storage Resource Management (SRM), Disaster Recovery, Datareplicatie, Information Lifecycle Management, Archivering Indexering / zoekfunctionaliteit en Compliancy.

De bekende Simpana backup producten zorgen voor noodzakelijke bescherming van uw data. Door technologieën als backup-to-disk en backup-to-disk-to-tape kan het backup en restore window aanzienlijk worden verkort. In combinatie met de gebruiksvriendelijke beheeromgeving wordt het eenvoudig om selectief data terug te halen.

Applicatie opties

Additioneel zijn er nog vele applicatie opties verkrijgbaar voor Commvault Simpana, zoals Microsoft Exchange (o.a. restore van afzonderlijke e-mails), Microsoft SharePoint, SAP en databases (o.a. Oracle en Microsoft SQL).

Geautomatiseerde archivering van mail en files

Met de archiveringsoplossingen van Commvault File en Mailbox Archiver worden de meest voorkomende mail- en fileserverproblemen voorgoed verholpen. De File en Mailbox Archiver functionaliteit zorgt voor geautomatiseerde archivering van mail en files. Dit laatste is gebaseerd op policies.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Commvault oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Commvault nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.