Loading...
F5 Networks2018-09-21T10:03:26+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

F5 NetworksQSight IT is Gold UNITY Partner van F5 Networks: IT agility that drives business forward.

F5 Networks Application Delivery Control

F5 Networks ondersteunt organisaties bij het creëren van een flexibele IT-infrastructuur die volledig in lijn is met hun bedrijfseisen. Met F5 oplossingen hebben bedrijven strategische controle over alle informatie, applicaties en oplossingen die binnen het netwerk worden aangeroepen. Van client-apparatuur tot en met applicatieservers.

F5 Networks levert hardware appliances en software oplossingen die er voor kunnen zorgen dat uw applicaties een betere beschikbaarheid krijgen en dat uw applicatie sneller aangeroepen worden. Dit kan door middel van load balancing voor (web)servers, of versnelling van ip-verkeer. Zowel op lokaal niveau in een datacenter, als op globaal niveau in de cloud.

Ook systemen die bescherming bieden tegen DoS, DDoS aanvallen en malware maken deel uit van het F5 portfolio, en verhogen de beschikbaarheid van uw applicaties.

F5 Networks versnelt de aanroep van uw bedrijfskritische applicaties

Heeft u een applicatie beschikbaarheids probleem? F5 heeft de oplossing. F5 producten werken samen om applicaties te versnellen en zo snel mogelijk beschikbaar te maken. F5 heeft uitgebreide samenwerkingsverbanden met technology partners zoals Cisco, VMware, Microsoft, HP, Alcatel-Lucent, EMC, AirWatch en vele anderen.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van application delivery control oplossingen. Door het jarenlange partnerschap met F5 Networks heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van de complexe IT rond het versnellen van applicaties. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie speciaal aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze F5 Networks oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw F5 Networks nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link