Loading...
ForcePoint 2018-09-21T09:59:24+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

ForcePointQSight IT is de hoogst gekwalificeerde Forcepoint reseller in Nederland en Forcepoint Gold Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van Forcepoint (voorheen Websense) Web Security Gateways is QSight IT uw Nederlandse Forcepoint partner bij uitstek.

Forcepoint levert toonaangevende oplossingen op het gebied van geïntegreerde web-, data- en e-mailbeveiliging. De diverse oplossingen van Forcepoint ondersteunen organisaties bij het blokkeren van bedreigingen, beschermen van vertrouwelijke informatie en het afdwingen van Internet- en beveiligingsmaatstaven.

De Forcepoint ‘Web Security Gateway’ onderzoekt inkomende en uitgaande informatie, en beschermt bedrijven zo tegen dynamische malware via internet. Hierdoor wordt het verlies van vertrouwelijke gegevens tegengegaan en de productiviteit van werknemers verbeterd. De implementatie van TruHybrid™ ondersteunt toepassingen op locatie en SaaS-toepassingen, terwijl de gehele omgeving vanuit één enkele infrastructuur voor beleid en rapportage wordt beheerd.

Het portfolio van Forcepoint bestaat uit vier gebieden:

  • Triton
  • Web Security
  • Email Security
  • Data Security

Alleen Forcepoint combineert de drie elementen van content security (web, e-mail en DLP) om een oplossing te creëren die effectiever is dan losse elementen – en daardoor ook geld bespaart. Forcepoint biedt oplossingen in de vorm van: Hybride oplossing

  • Appliances
  • Security-as-a-Services
  • Software oplossing
  • Hybride oplossing

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. QSight IT heeft een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe netwerk projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support en beschikt QSight IT over experts op het gebied van Forcepoint.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze ForcePoint oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw ForcePoint nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.