Loading...
ForcePoint2018-09-21T09:59:24+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

ForcePointQSight IT is de hoogst gekwalificeerde Forcepoint reseller in Nederland en Forcepoint Gold Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van Forcepoint (voorheen Websense) Web Security Gateways is QSight IT uw Nederlandse Forcepoint partner bij uitstek.

Forcepoint levert toonaangevende oplossingen op het gebied van geïntegreerde web-, data- en e-mailbeveiliging. De diverse oplossingen van Forcepoint ondersteunen organisaties bij het blokkeren van bedreigingen, beschermen van vertrouwelijke informatie en het afdwingen van Internet- en beveiligingsmaatstaven.

De Forcepoint ‘Web Security Gateway’ onderzoekt inkomende en uitgaande informatie, en beschermt bedrijven zo tegen dynamische malware via internet. Hierdoor wordt het verlies van vertrouwelijke gegevens tegengegaan en de productiviteit van werknemers verbeterd. De implementatie van TruHybrid™ ondersteunt toepassingen op locatie en SaaS-toepassingen, terwijl de gehele omgeving vanuit één enkele infrastructuur voor beleid en rapportage wordt beheerd.

Het portfolio van Forcepoint bestaat uit vier gebieden:

  • Triton
  • Web Security
  • Email Security
  • Data Security

Alleen Forcepoint combineert de drie elementen van content security (web, e-mail en DLP) om een oplossing te creëren die effectiever is dan losse elementen – en daardoor ook geld bespaart. Forcepoint biedt oplossingen in de vorm van: Hybride oplossing

  • Appliances
  • Security-as-a-Services
  • Software oplossing
  • Hybride oplossing

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. QSight IT heeft een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe netwerk projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support en beschikt QSight IT over experts op het gebied van Forcepoint.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze ForcePoint oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw ForcePoint nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link