Loading...
Fortinet2018-09-21T09:59:44+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

FortinetFortinet is een wereldwijde speler op het gebied van netwerkbeveilig, firewalls en aanverwante netwerk security oplossingen voor vrijwel alle branches. Als een van de grootste Nederlandse Fortinet partners en specialist in IT Security bent u bij QSight IT aan het juiste adres wanneer u uw IT-omgeving optimaal wilt beveiligen met Fortinet oplossingen.

Fortinet IT Security

Fortinet is momenteel een van de best presterende en meest innovatieve security platform fabrikanten voor het beveiligen en vereenvoudigen van uw IT-infrastructuur. Fortinet levert oplossingen voor zowel kleine als grote organisaties en daarmee is het bedrijf een toonaangevende speler op het gebied van netwerkbeveiliging. Dankzij de beschikking over een groot aantal FortiGuard specialisten binnen QSight IT zijn wij in staat om zeer snel te reageren op nieuwe bedreigingen, 24/7 en 365 dagen per jaar.

Daarnaast komen de specialisten constant met innovatieve ontwikkelingen. Hierdoor blijven de security oplossingen zich ontwikkelen en zijn wij in staat u te beschermen tegen de bedreigingen van morgen. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de FortiASICs. De verschillende chips (processors) die gebruikt worden hebben ieder een eigen taak en doen dit zo efficiënt, waardoor er eenvoudig geschaald kan worden van 20 Mbps tot maar liefst 500 Gbps.

De Fortinet netwerk security oplossingen bieden een combinatie van een high-performance en robuuste netwerkbeveiliging tegen relatief lage kosten. Hiermee beschikt QSight IT met Fortinet over oplossingen voor vrijwel iedere ICT-omgeving.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Fortinet oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Fortinet nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link