Loading...
Fortinet 2018-09-21T09:59:44+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

FortinetFortinet is een wereldwijde speler op het gebied van netwerkbeveilig, firewalls en aanverwante netwerk security oplossingen voor vrijwel alle branches. Als een van de grootste Nederlandse Fortinet partners en specialist in IT Security bent u bij QSight IT aan het juiste adres wanneer u uw IT-omgeving optimaal wilt beveiligen met Fortinet oplossingen.

Fortinet IT Security

Fortinet is momenteel een van de best presterende en meest innovatieve security platform fabrikanten voor het beveiligen en vereenvoudigen van uw IT-infrastructuur. Fortinet levert oplossingen voor zowel kleine als grote organisaties en daarmee is het bedrijf een toonaangevende speler op het gebied van netwerkbeveiliging. Dankzij de beschikking over een groot aantal FortiGuard specialisten binnen QSight IT zijn wij in staat om zeer snel te reageren op nieuwe bedreigingen, 24/7 en 365 dagen per jaar.

Daarnaast komen de specialisten constant met innovatieve ontwikkelingen. Hierdoor blijven de security oplossingen zich ontwikkelen en zijn wij in staat u te beschermen tegen de bedreigingen van morgen. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de FortiASICs. De verschillende chips (processors) die gebruikt worden hebben ieder een eigen taak en doen dit zo efficiënt, waardoor er eenvoudig geschaald kan worden van 20 Mbps tot maar liefst 500 Gbps.

De Fortinet netwerk security oplossingen bieden een combinatie van een high-performance en robuuste netwerkbeveiliging tegen relatief lage kosten. Hiermee beschikt QSight IT met Fortinet over oplossingen voor vrijwel iedere ICT-omgeving.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Fortinet oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Fortinet nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.