Loading...
FortiAnalyzer2018-09-21T10:14:49+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

FortiAnalyzer Centralized Network Security Logging & Reporting

FortiAnalyzer biedt een geconsolideerd overzicht van alle Fortinet apparaten in uw infrastructuur. Dankzij real-time waarschuwingen die automatisch verstuurd worden, wordt onderzoek naar en reageren op incidenten een stuk eenvoudiger. Met actiegerichte weergaven en kritische inzichten heeft u met FortiAnalyzer volledig inzicht in alle mogelijke bedreigingen. FortiAnalyzer is beschikbaar als appliance, virtual machine en cloud service.

FortiView – Krachtige Network Visibility

Het customizable en interactieve dashboard van FortiAnalyzer helpt u om snel problemen in het netwerk inzichtelijk te maken. Zo biedt het FortiView dashboard een intuïtieve samenvatting van netwerkverkeer, bedreigingen, applicaties en meer. FortiView stelt u in staat om meerdere filters, zoals gebruikers-ID, lokaal IP-adres en applicaties, te gebruiken in consoles, waarmee u in kunt zoomen op een bepaalde tijdsperiode. Daarnaast heeft u met FortiView eenvoudig inzicht in het netwerkgedrag van uw gebruikers; dit kan zowel op netwerkniveau als op individueel gebruikersniveau.

Meer informatie

FortiAnalyzer is ideaal voor zowel kleine als grote zakelijke omgevingen waarin Fortinet appliances gebruikt worden. Voor kleinere omgevingen heeft QSight IT de FortiAnalyzer 200F en voor enterprise-level omgevingen werken wij met de FortiAnalyzer 3900E. Vraag voor meer informatie over FortiAnalyzer ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Fortinet nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link