Loading...
FortiAnalyzer 2018-09-21T10:14:49+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

FortiAnalyzer Centralized Network Security Logging & Reporting

FortiAnalyzer biedt een geconsolideerd overzicht van alle Fortinet apparaten in uw infrastructuur. Dankzij real-time waarschuwingen die automatisch verstuurd worden, wordt onderzoek naar en reageren op incidenten een stuk eenvoudiger. Met actiegerichte weergaven en kritische inzichten heeft u met FortiAnalyzer volledig inzicht in alle mogelijke bedreigingen. FortiAnalyzer is beschikbaar als appliance, virtual machine en cloud service.

FortiView – Krachtige Network Visibility

Het customizable en interactieve dashboard van FortiAnalyzer helpt u om snel problemen in het netwerk inzichtelijk te maken. Zo biedt het FortiView dashboard een intuïtieve samenvatting van netwerkverkeer, bedreigingen, applicaties en meer. FortiView stelt u in staat om meerdere filters, zoals gebruikers-ID, lokaal IP-adres en applicaties, te gebruiken in consoles, waarmee u in kunt zoomen op een bepaalde tijdsperiode. Daarnaast heeft u met FortiView eenvoudig inzicht in het netwerkgedrag van uw gebruikers; dit kan zowel op netwerkniveau als op individueel gebruikersniveau.

Meer informatie

FortiAnalyzer is ideaal voor zowel kleine als grote zakelijke omgevingen waarin Fortinet appliances gebruikt worden. Voor kleinere omgevingen heeft QSight IT de FortiAnalyzer 200F en voor enterprise-level omgevingen werken wij met de FortiAnalyzer 3900E. Vraag voor meer informatie over FortiAnalyzer ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Fortinet nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.