Loading...
FortiGate 2018-09-21T10:14:54+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

FortiGate Firewalls

De bekroonde FortiGate firewalls bieden high-performance en multilayered security voor end-to-end-bescherming van uw gehele bedrijfsnetwerk. Hiermee is uw infrastructuur goed beschermd tegen de geautomatiseerde cyberaanvallen die uw organisatie tegenwoordig continu bedreigen. Daarnaast beschikken de FortiGate firewalls over de snelste SSL-inspectie engine die helpt bij het beschermen van uw omgeving tegen malware verborgen in encrypted verkeer.

FortiGate Next Gen Firewalling

Dankzij single pane of glass management verlagen de FortiGate NGFW’s complexiteit en is deployment van de FortiGate firewalls schaalbaar. Verder bieden de FortiGate Next Generation firewalls een multilayered beveiligingsbenadering voor optimale beveiliging tegen geavanceerde bedreigingen en voorkomen ze een single point kwetsbaarheid in het netwerk.

Meer informatie

QSight IT realiseert security omgevingen waarbij het gebruik maakt van passende FortiGate firewalls. Denk hierbij aan de entry-level FortiGate 60 en FortiGate 100 series, maar ook de enterprise-level FortiGate 6000 en FortiGate 7000 series. Vraag voor meer informatie over FortiGate firewalls ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Fortinet nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.