Loading...
FortiMail 2018-09-21T10:15:06+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

FortiMail Cloud Email Security

FortiMail, tegenwoordig ook bekend als Fortinet Secure Email Gateway, is een in- en outbound mailprotectie-oplossing voor zakelijke IT-omgevingen. Naast dat FortiMail beschikbaar is als hardware of virtuele appliance, is het platform ook af te nemen als clouddienst. Het FortiMail platform biedt optimale bescherming tegen malware, spam en andere dreigingen die per mail verzonden worden.

Multi-layered Antispam

Dankzij multi-layered antispam van FortiMail zorgt u ervoor dat uw mailserver veilig is tegen spam. Zo beschermt FortiMail uw netwerk en gebruikers tegen ongewenste bulkmails. Dit wordt onder andere gerealiseerd door het beoordelen van het IP-adres en het domein, het verrichten van DKIM en SPF checks, en het analyseren van de berichtstructuur en de inhoud van de gestuurde mail op basis van de digitale handtekening, trefwoorden in context, afbeeldingsanalyse en meer geavanceerde technieken zoals gedragsanalyse en spamuitbraakbescherming. Door het gecombineerd gebruik van deze technieken identificeert en blokkeert FortiMail 99,98% van uw spam.

Meer informatie

QSight IT beschermt zakelijke mailomgevingen door gebruik te maken van FortiMail appliances. Denk hierbij aan de instap FortiMail 60D, maar ook de high-end FortiMail 3000E en virtuele applicatie FortiMail VM. Vraag voor meer informatie over FortiMail ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Fortinet nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.