Loading...
FortiMail2018-09-21T10:15:06+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

FortiMail Cloud Email Security

FortiMail, tegenwoordig ook bekend als Fortinet Secure Email Gateway, is een in- en outbound mailprotectie-oplossing voor zakelijke IT-omgevingen. Naast dat FortiMail beschikbaar is als hardware of virtuele appliance, is het platform ook af te nemen als clouddienst. Het FortiMail platform biedt optimale bescherming tegen malware, spam en andere dreigingen die per mail verzonden worden.

Multi-layered Antispam

Dankzij multi-layered antispam van FortiMail zorgt u ervoor dat uw mailserver veilig is tegen spam. Zo beschermt FortiMail uw netwerk en gebruikers tegen ongewenste bulkmails. Dit wordt onder andere gerealiseerd door het beoordelen van het IP-adres en het domein, het verrichten van DKIM en SPF checks, en het analyseren van de berichtstructuur en de inhoud van de gestuurde mail op basis van de digitale handtekening, trefwoorden in context, afbeeldingsanalyse en meer geavanceerde technieken zoals gedragsanalyse en spamuitbraakbescherming. Door het gecombineerd gebruik van deze technieken identificeert en blokkeert FortiMail 99,98% van uw spam.

Meer informatie

QSight IT beschermt zakelijke mailomgevingen door gebruik te maken van FortiMail appliances. Denk hierbij aan de instap FortiMail 60D, maar ook de high-end FortiMail 3000E en virtuele applicatie FortiMail VM. Vraag voor meer informatie over FortiMail ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Fortinet nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link