Loading...
Hewlett Packard Enterprise 2018-09-21T09:59:57+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Hewlett Packard Enterprise

QSight IT is Business Partner van Hewlett Packard Enterprise, beter bekend als HPE. HPE is marktleider als het gaat om servers. De servers staan bekend om duurzaamheid en stabiliteit. De servers van Hewlett Packard Enterprise worden gebruikt in serverruimtes en datacenters en zijn veelal het belangrijkste component in een storage- of virtualisatie omgeving.

Hewlett Packard Enterprise

Met een platform gebaseerd op HPE-servers hoeft u geen compromissen te sluiten. Met het breedste portfolio in de industrie, levert Hewlett Packard Enterprise superieure keuze welke betrouwbare ondersteuning geeft aan elke behoefte. Vanaf basisinfrastructuur tot aan de meest veeleisende toepassingen en omgevingen.

HPE Azure Private Cloud (HPE APC)

De HPE Azure Private Cloud (HPE APC) is dé hybride oplossing voor uw organisatie. Een unieke samenwerking tussen Microsoft, HPE en QSight IT realiseren een volledig modulaire, kant-en-klare Azure Private Cloud oplossing.

U bepaalt zelf wat er in de cloud staat en welke data on-premise blijft. Zo biedt u uw gebruikers de voordelen van een cloud service, maar houdt u uw privacy-gevoelige data dichtbij. Bij HPE APC betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Instappen is eenvoudig en betaalbaar. Met HPE APC krijgt u een gegarandeerde end-to-end oplossing.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Hewlett Packard Enterprise oplossingen en diensten of over onze HPE Azure Private Cloud oplossing ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw HPE nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.