Loading...
Hitachi Data Systems 2018-09-21T10:00:15+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

hitachi data systemsQSight IT is Hitachi Data Systems reseller in Nederland en is HDS Silver Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van storage en Hybrid Storage is QSight IT uw IT storage en Hitachi Data Systems partner bij uitstek.

Hitachi Data Systems

Hitachi Data Systems biedt storage oplossingen van een zeer hoog kwaliteitsniveau waardoor betrouwbaarheid en schaalbaarheid van uw nieuwe storage omgeving gegarandeerd is. Door het innovatieve karakter van deze storageoplossingen zorgt HDS voor een duidelijke return on investment (ROI), return on assets (ROA) en realiseert daarmee aantoonbaar zakelijke impact.

QSight IT is expert in de implementatie van HDS oplossingen zoals:
–    Unified Storage
–    Hybrid Storage Systems
–    Cloud Services
–    Advanced data deduplication
–    Storage virtualization

In Nederland beschikt HDS over een European Distribution Center in Zaltbommel. Volgens IT-analist Gartner hoort HDS thuis in het leaders quadrant van hun Magic Quadrant, de top van de markt, met andere grote spelers als EMC en Netapp.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van storage. Door het jarenlange partnerschap met Hitachi heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van data storage oplossingen. Daarnaast is er tijdens en na uw storage project speciale aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Hitachi Data Systems oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Hitachi Data Systems nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.