Loading...
Hitachi Data Systems2018-09-21T10:00:15+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

hitachi data systemsQSight IT is Hitachi Data Systems reseller in Nederland en is HDS Silver Partner. Met jarenlange ervaring op het gebied van storage en Hybrid Storage is QSight IT uw IT storage en Hitachi Data Systems partner bij uitstek.

Hitachi Data Systems

Hitachi Data Systems biedt storage oplossingen van een zeer hoog kwaliteitsniveau waardoor betrouwbaarheid en schaalbaarheid van uw nieuwe storage omgeving gegarandeerd is. Door het innovatieve karakter van deze storageoplossingen zorgt HDS voor een duidelijke return on investment (ROI), return on assets (ROA) en realiseert daarmee aantoonbaar zakelijke impact.

QSight IT is expert in de implementatie van HDS oplossingen zoals:
–    Unified Storage
–    Hybrid Storage Systems
–    Cloud Services
–    Advanced data deduplication
–    Storage virtualization

In Nederland beschikt HDS over een European Distribution Center in Zaltbommel. Volgens IT-analist Gartner hoort HDS thuis in het leaders quadrant van hun Magic Quadrant, de top van de markt, met andere grote spelers als EMC en Netapp.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van storage. Door het jarenlange partnerschap met Hitachi heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van data storage oplossingen. Daarnaast is er tijdens en na uw storage project speciale aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Hitachi Data Systems oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Hitachi Data Systems nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link