Loading...
Hoffmann Bedrijfsrecherche 2018-09-21T10:00:30+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

hoffmann bedrijfsrecherche

QSight IT werkt samen met Hoffmann Bedrijfsrecherche door gezamenlijk een integrale propositie te bieden op het gebied van cybersecurity.

Hoffmann Cybersecurity

QSight IT en Hoffmann Bedrijfsrecherche vergroten daarmee de organisatorische, menselijke en technische cyberweerbaarheid van gezamenlijke opdrachtgevers. Organisaties worden volledig ontzorgd op gebied van informatiebeveiliging zodat zij blijvend kunnen vertrouwen op hun processen, mensen en informatiesystemen.

Bedrijfsrecherche, riskmanagement en cybersecurity

Hoffmann is in ruim een halve eeuw uitgegroeid tot het grootste bedrijfsrecherche- en adviesbureau van Nederland. Bedrijfsrecherche, riskmanagement en cybersecurity zijn de core proposities van Hoffmann.

Hoffmann Cybersecurity Oplossingen

De visie van Hoffmann Bedrijfsrecherche is dat effectieve informatiebeveiliging wordt gerealiseerd door een combinatie van maatregelen op het gebied van organisatie (beleid en processen), mens (gedrag en cultuur) en techniek. De oplossingen die QSight in combinatie met Hoffmann biedt zijn:

  • Awareness en gedragsbeïnvloeding
  • Pentesting
  • Security Architectuur advies
  • Forensic readiness
  • CISO ondersteuning en levering
  • Opstellen informatiebeveiligingsbeleid
  • Opstellen risico-analyse en cybersecurity-roadmap
  • Cyberweerbaarheidsscan

Het bevorderen van cyberveilig gedrag

Juist in deze tijd is het belangrijk dat organisaties beter en sneller worden geholpen hun informatiebeveiliging op orde te brengen. De recente ransomware aanvallen leggen complete organisaties lam en toont aan dat het succes van de cybercrimineel afhankelijk is van twee aspecten: risicovol gedrag van medewerkers én kwetsbare computersystemen. Op deze twee gebieden versterken Hoffmann en QSight IT elkaar.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van het integraal bestrijden van factoren die van invloed zijn op uw informatie- en dataveiligheid. Door het jarenlange partnerschap met Hoffmann heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het ondersteunen van vele soorten organisaties in het creëren van cyberveilig gedrag.

Meer informatie

Zoekt u meer informatie over de cybersecurity oplossingen van QSight IT in combinatie met Hoffmann? Vraag dan eenvoudig ons informatiepakket aan en wij nemen snel contact met u op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Hoffmann Bedrijfsrecherche nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.