Loading...
InSpark2018-09-21T10:04:30+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

InSpark

InSpark: Innovate to accelerate

InSpark innoveert, transformeert en optimaliseert processen, werkplekken en organisaties. Zo stelt InSpark haar klanten instaat het maximale uit technologie te halen. De vraag naar een full service digitale transformatie groeit hard. Organisaties zien dat alleen echte innovatie businessdoelstellingen sneller dichterbij brengt.

De ambitie van InSpark is om organisaties zó in te richten dat ze sneller maar ook veiliger met de markt kunnen meebewegen én vooroplopen.

Full service, full force

InSpark wil snel uitgroeien tot de onbetwiste #1 Microsoft Business & IT-Partner. Waar Sparked al talloze moderne werkplekken, slimme data-oplossingen en business apps geïmplementeerd heeft, biedt inovativ toegevoegde waarde in het neerzetten van hybride datacenters, mobility- & security-oplossingen. Als InSpark kunnen klanten full service en full force bediend worden.

Unieke combinatie

QSight IT en het nieuwe InSpark vormen een unieke combinatie in de IT-markt met name op het gebied van Microsoft, cloud, security en networking.  Een voorwaarde voor een succesvolle digitale transformatie is dat ze ‘secured’ moet plaatsvinden. Om grip te houden op data uit de informatiesystemen zijn geavanceerde technologieën als Big Data en Artificial Intelligence cruciaal. Op deze punten versterken de businessmodellen van QSight IT en InSpark elkaar.

Vanuit de markt merkt QSight een duidelijke behoefte om te kunnen vertrouwen op informatiesystemen binnen een organisatie. Data is de asset van iedere onderneming en met een internet dat steeds onveiliger wordt, is het beveiligen van data een absoluut en onmisbaar belang voor elke organisatie.

Bij InSpark werken de meeste MVP’s onder één dak van alle Microsoftpartners in Europa. De 85 consultants brachten samen al ruim 500.000 gebruikers naar de cloud. De organisatie werkt onder meer voor SkyTeam, Hollands Kroon, Ampelmann en Young Capital.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Inspark oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw InSpark nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link