Loading...
Nimble Storage2018-09-21T10:02:10+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Nimble StorageQSight IT is Nimble Storage Gold partner voor Nederland. De ervaringen met Nimble Storage zijn zeer goed, klanten zijn zeer tevreden en verwachtingen worden zelfs overtroffen.

Nimble Storage systemen

Nimble Storage staat voor meer opslagcapaciteit, minder stroomverbruik, minder kastruimte, hogere performance en een zeer veel hogere uptime. Nimble Storage is fabrikant van hybride storage systemen, waarbij SSD’s met diskdrives worden gecombineerd.

De systemen zijn snel en efficient door een slimme combinatie van SSD-technologie met SATA drives. De SSD opslag wordt alleen gebruikt om de leesacties te versnellen. Predictive Flash noemt men dat, daarnaast vindt er slimme deduplicatie plaats, waardoor er veel meer data opgeslagen kan worden. De doordachte architectuur zorgt er verder voor dat componenten hot-swappable zijn. Naast de hybride systemen zijn er ook systemen met alleen SSD-technologie.

Voor wie is Nimble Storage?

De systemen zijn zeer geschikt voor organisaties die veel data in korte tijd willen opslaan, en dus veel performance in hun storage omgeving nodig hebben. Verschillende oplossingen zijn:

– All Flash Arrays
– Adaptive Flash Arrays
– InfoSight Predictive Analytics
– SmartStack Integrated Infrastructures

De systemen worden gemanaged en bewaakt met speciale software, InfoSight. Deze software is de onderscheidende factor. Door de prestaties van een systeem te vergelijken met soortgelijke systemen elders in wereld kunnen mogelijke problemen voorspeld en dus voorkomen worden.

De totale gemiddelde uptime van enkele duizenden Nimble Storage systemen bedraagt 99,99997%. De ingebouwde service en support technieken zorgen ervoor dat letterlijk 9 van de 10 technische issues al gedetecteerd zijn door Nimble zelf. Daarnaast worden de issues voorzien van adviezen hoe ze zijn op te lossen.

Nimble Storage POC

Al deze beloftes worden ook waargemaakt in de praktijk. QSight IT voerde samen met een klant een Proof-of-Concept uit, waarbij de belasting van het systeem aardig op de proef werd gesteld. Bij het werken met tussen de 80 en 200 VM’s werd geen noemenswaardige snelheidsimpact gemeten, het systeem bleef dezelfde performance leveren met zeer lage latency. De cache hit ratio was tussen 75% en 98%, en de hoeveelheid data in gebruik was minder dan de helft door de compressie. Het advies na de POC was dan ook: aanschaffen.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Nimble Storage oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Nimble Storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link