Loading...
Nimble Adaptive Flash Arrays2018-09-21T10:17:28+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Nimble Adaptive Flash Arrays

Nimble Storage is een unieke storage leverancier die een andere benadering heeft gekozen voor het oplossen van storage problematiek. Het is heel gemakkelijk om een storage systeem te bouwen op basis van SSD’s en dan een hoge snelheid te bereiken. Nimble Storage doet het anders: bij de Nimble Adaptive Flash Arrays worden storagesystemen gebouwd op basis een combinatie van SSD’s en SATA-drives, RAM-geheugen op basis van 3Dnand specificaties en vooral geavanceerde software in de storage controllers.

Dit levert een storagesysteem op met een zeer hoge performance en een zeer grote schaalbaarheid, met een betrouwbaarheidsscore van 99,9997%. De management software InfoSight zorgt voor terugkoppeling naar de beheerders, waarbij vooral voorspellend (predictive) wordt geassisteerd: eventuele mogelijke problemen worden al in een vroeg stadium herkend en kunnen zo vaak al voorkomen worden.

Nimble Adaptive Flash Arrays modellen

Nimble Storage heeft een viertal verschillende modellen beschikbaar: CS1000, CS3000, CS5000 en CS7000. Deze modellen zijn verschillend in opslagcapaciteit, en in het aantal af te handelen IOPS.

De hoge performance gaat hand-in-hand met een hoge densiteit: het komt bij Nimble Storage regelmatig voor dat er bij vervanging van een concurrerend storage systeem van de 2 racks er 1,5 rack leeg over blijven na overstap naar Nimble Storage. Uiteraard levert dat ook onmiddellijk een besparing op koeling en stroomkosten op.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Nimble Adaptive Flash Arrays ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Nimble Storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link