Loading...
Nimble Adaptive Flash Arrays 2018-09-21T10:17:28+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Nimble Adaptive Flash Arrays

Nimble Storage is een unieke storage leverancier die een andere benadering heeft gekozen voor het oplossen van storage problematiek. Het is heel gemakkelijk om een storage systeem te bouwen op basis van SSD’s en dan een hoge snelheid te bereiken. Nimble Storage doet het anders: bij de Nimble Adaptive Flash Arrays worden storagesystemen gebouwd op basis een combinatie van SSD’s en SATA-drives, RAM-geheugen op basis van 3Dnand specificaties en vooral geavanceerde software in de storage controllers.

Dit levert een storagesysteem op met een zeer hoge performance en een zeer grote schaalbaarheid, met een betrouwbaarheidsscore van 99,9997%. De management software InfoSight zorgt voor terugkoppeling naar de beheerders, waarbij vooral voorspellend (predictive) wordt geassisteerd: eventuele mogelijke problemen worden al in een vroeg stadium herkend en kunnen zo vaak al voorkomen worden.

Nimble Adaptive Flash Arrays modellen

Nimble Storage heeft een viertal verschillende modellen beschikbaar: CS1000, CS3000, CS5000 en CS7000. Deze modellen zijn verschillend in opslagcapaciteit, en in het aantal af te handelen IOPS.

De hoge performance gaat hand-in-hand met een hoge densiteit: het komt bij Nimble Storage regelmatig voor dat er bij vervanging van een concurrerend storage systeem van de 2 racks er 1,5 rack leeg over blijven na overstap naar Nimble Storage. Uiteraard levert dat ook onmiddellijk een besparing op koeling en stroomkosten op.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Nimble Adaptive Flash Arrays ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Nimble Storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.