Loading...
Nimble InfoSight2018-09-21T10:18:15+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Nimble InfoSight Predictive Analysis

De geavanceerde software die Nimble in haar storagesystemen gebruik heet Nimble InfoSight Predictive Analytics: elk Nimble Storage systeem stuurt op regelmatige basis meetgegevens door naar de centrale Infosight database. De hoeveelheid sensor-datapoints die door Nimble InfoSight wordt verzameld is enorm. De data wordt vervolgens gecorreleerd en op basis van slimme algoritmes kan InfoSight voorspellen wat er staat te gebeuren. Aan de hand van deze informatie kan de software adviserend en corrigerend optreden. Hiermee worden serieuze issues en mogelijke downtime al in een vroeg stadium in de kiem gesmoord.

Wat is Nimble Storage?

Nimble Storage is een unieke storage leverancier die een andere benadering heeft gekozen voor het oplossen van storage problematiek. Het is heel gemakkelijk om een storage systeem te bouwen op basis van SSD’s en dan een hoge snelheid te bereiken. Nimble Storage doet het anders: bij de All Flash Arrays worden storagesystemen gebouwd op basis van een combinatie van SSD’s en RAM-geheugen, op basis van 3Dnand specificaties en vooral geavanceerde software in de storage controllers. Hierdoor heeft een Nimble Storage systeem veel minder RAM-geheugen nodig dan gebruikelijk is, dit levert een grote kostenbesparing op.

In de dagelijkse praktijk betekent dit voor u dat 9 van de 10 issues door het systeem worden gedetecteerd voordat u het zelf in de gaten heeft. Over meerdere duizenden Nimble Storage Arrays gemeten levert dit een uptime op van maar liefst 99,9997%.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Nimble InfoSight Predictive Analysis ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Nimble Storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link