Loading...
Nimble Smartstack 2018-09-21T10:18:30+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Nimble SmartStack Integrated Infrastructure

Nimble Storage is een unieke storage leverancier die een andere benadering heeft gekozen voor het oplossen van storage problematiek. Het is heel gemakkelijk om een storage systeem te bouwen op basis van SSD’s en dan een hoge snelheid te bereiken. Nimble Storage doet het anders: bij de All Flash Arrays worden storagesystemen gebouwd op basis een combinatie van SSD’s en RAM-geheugen op basis van 3Dnand specificaties en vooral geavanceerde software in de storage controllers.

Om Nimble Storage snel en vooral gevalideerd te kunnen integreren in uw eigen omgeving heeft Nimble Storage de zogenaamde SmartStack Integrated Infrastructure ontwikkeld samen met Cisco. Hierbij is een zogenaamd Cisco Validated Design de basis voor een kant en klare storage en computing omgeving. Hierbij zijn Cisco UCS, Cisco Nexus en Nimble Storage Arrays samengesmeed tot een geïntegreerde oplossing.

Voordelen Nimble SmartStack

Een Nimble Storage SmartStack biedt alle voordelen van een Nimble Storage hybride of All Flash Array, zoals voorspelbare performance en zeer hoge uptime, in combinatie met de krachtige compute en networking oplossing van Cisco.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over Nimble SmartStack Integrated Infrastructure ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Nimble Storage nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.