Vasco2018-09-21T10:01:49+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

OneSpanVasco Data Security verandert naam in OneSpan – mei 2018 

QSight IT is Premier Partner van OneSpan. De zwakste schakel bij toegangsbeveiliging is nog altijd de mens: het gebruik van vaste (en dus kopieerbare) wachtwoorden staat bovenaan de lijst van beveiligingsproblemen.

OneSpan

Dat probleem kan opgelost worden door toepassing van tokens, zoals de Digipass-tokens. De tokens genereren voor elke keer dat een gebruiker toegang wil een nieuwe toegangscode. Naast de hardware zijn momenteel de soft-tokens voor o.a. iPhone- en Android-smartphones zeer populair.

OneSpan beschermt uw transacties

Meer dan tien miljoen mensen wereldwijd gebruiken de gepatenteerde Digipass-beveiligingstechnologie om hun persoonlijke informatie en transacties te beschermen. Een groot voordeel van de tokens is dat er op de client PC’s (thuiswerkplekken, laptops etc.) geen speciale software hoeft te worden geïnstalleerd. De tokens kunnen worden toegepast bij IPsec VPN-clients, in standaard webbrowsers en natuurlijk binnen SSL VPN-oplossingen van bijvoorbeeld Check Point en Cisco. Centraal in het netwerk wordt dan een Identikey Server geïmplementeerd, die alle authenticatieverzoeken afhandelt van de remote access server, firewall, (SSL) VPN-gateway of webserver.

De OneSpan Digipass is een snelle, veilige en kosteneffectieve oplossing. Kenmerken van Digipass:

  •  Eenmalig, dynamisch wachtwoord elimineert zichtbaarheid van uw wachtwoorden op het internet;
  •  Sterke authenticatie zonder gedoe;
  •  Gemakkelijk te integreren, beheren en controleren;
  •  Geen software-installatie nodig op PC van gebruikers;
  •  Vermindert administratieve lasten (bijv. contactmomenten van helpdesk) doordat wachtwoorden niet verloren of vergeten kunnen worden.

Het gebruik van de tokens verhoogt de beveiligingsgraad van uw netwerk aanzienlijk. QSight IT implementeert onder andere de Digipass 260, Digipass GO6 en Digipass for Mobile bij haar klanten. QSight IT heeft een zeer lange relatie met OneSpan. De roots van OneSpan liggen in Brussel en nog steeds vinden er veel activiteiten op het gebied van R&D, sales en logistiek daar plaats.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze OneSpan oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw VASCO nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link