Vasco 2018-09-21T10:01:49+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

OneSpanVasco Data Security verandert naam in OneSpan – mei 2018 

QSight IT is Premier Partner van OneSpan. De zwakste schakel bij toegangsbeveiliging is nog altijd de mens: het gebruik van vaste (en dus kopieerbare) wachtwoorden staat bovenaan de lijst van beveiligingsproblemen.

OneSpan

Dat probleem kan opgelost worden door toepassing van tokens, zoals de Digipass-tokens. De tokens genereren voor elke keer dat een gebruiker toegang wil een nieuwe toegangscode. Naast de hardware zijn momenteel de soft-tokens voor o.a. iPhone- en Android-smartphones zeer populair.

OneSpan beschermt uw transacties

Meer dan tien miljoen mensen wereldwijd gebruiken de gepatenteerde Digipass-beveiligingstechnologie om hun persoonlijke informatie en transacties te beschermen. Een groot voordeel van de tokens is dat er op de client PC’s (thuiswerkplekken, laptops etc.) geen speciale software hoeft te worden geïnstalleerd. De tokens kunnen worden toegepast bij IPsec VPN-clients, in standaard webbrowsers en natuurlijk binnen SSL VPN-oplossingen van bijvoorbeeld Check Point en Cisco. Centraal in het netwerk wordt dan een Identikey Server geïmplementeerd, die alle authenticatieverzoeken afhandelt van de remote access server, firewall, (SSL) VPN-gateway of webserver.

De OneSpan Digipass is een snelle, veilige en kosteneffectieve oplossing. Kenmerken van Digipass:

  •  Eenmalig, dynamisch wachtwoord elimineert zichtbaarheid van uw wachtwoorden op het internet;
  •  Sterke authenticatie zonder gedoe;
  •  Gemakkelijk te integreren, beheren en controleren;
  •  Geen software-installatie nodig op PC van gebruikers;
  •  Vermindert administratieve lasten (bijv. contactmomenten van helpdesk) doordat wachtwoorden niet verloren of vergeten kunnen worden.

Het gebruik van de tokens verhoogt de beveiligingsgraad van uw netwerk aanzienlijk. QSight IT implementeert onder andere de Digipass 260, Digipass GO6 en Digipass for Mobile bij haar klanten. QSight IT heeft een zeer lange relatie met OneSpan. De roots van OneSpan liggen in Brussel en nog steeds vinden er veel activiteiten op het gebied van R&D, sales en logistiek daar plaats.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze OneSpan oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw VASCO nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.