Loading...
Qualys 2018-09-21T10:02:31+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

QualysMet Qualys kunt u geautomatiseerd controleren of op het internet beschikbare patches en updates correct op uw systemen zijn geïnstalleerd. Het opsporen en elimineren van kwetsbaarheden in uw netwerk is van groot belang voor de beschikbaarheid ervan. Immers, veel security incidenten worden veroorzaakt doordat in één van de stappen van het misbruik een kwetsbaarheid wordt gebruikt.

Qualys Vulnerability Management

Qualys beschikt over één van de meest uitgebreide Vulnerability Knowledgebases ter wereld, waardoor u continue inzicht heeft in de belangrijkste risico’s in uw infrastructuur.

De Vulnerability Management tool van Qualys is een Software-as-a-Service oplossing: u hoeft hiervoor dus geen kostbare hardware aan te schaffen. Veel organisaties kiezen voor Qualys Vulnerability Management in plaats van het laten uitvoeren van een penetratietest. Een penetratietest heeft namelijk weinig waarde wanneer uw patchbeleid nog niet optimaal functioneert. Met de Vulnerability Management kunt u dat eerst op orde brengen.

Het portfolio van Qualys bestaat uit vijf gebieden:

  1. Guard Vulnerability Management
  2. Policy Compliance
  3. PCI Compliance
  4. Web Application Scanning
  5. Malware Detection webgebaseerde hulpmiddelen

De QualysGuard Appliance maakt het mogelijk om deze webgebaseerde diensten ook in het interne netwerk te gebruiken.

Qualys Partner Nederland

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. QSight IT heeft een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe netwerk projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support en beschikt QSight IT over experts op het gebied van Qualys.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Qualys oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Qualys nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.