Loading...
Qualys2018-09-21T10:02:31+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

QualysMet Qualys kunt u geautomatiseerd controleren of op het internet beschikbare patches en updates correct op uw systemen zijn geïnstalleerd. Het opsporen en elimineren van kwetsbaarheden in uw netwerk is van groot belang voor de beschikbaarheid ervan. Immers, veel security incidenten worden veroorzaakt doordat in één van de stappen van het misbruik een kwetsbaarheid wordt gebruikt.

Qualys Vulnerability Management

Qualys beschikt over één van de meest uitgebreide Vulnerability Knowledgebases ter wereld, waardoor u continue inzicht heeft in de belangrijkste risico’s in uw infrastructuur.

De Vulnerability Management tool van Qualys is een Software-as-a-Service oplossing: u hoeft hiervoor dus geen kostbare hardware aan te schaffen. Veel organisaties kiezen voor Qualys Vulnerability Management in plaats van het laten uitvoeren van een penetratietest. Een penetratietest heeft namelijk weinig waarde wanneer uw patchbeleid nog niet optimaal functioneert. Met de Vulnerability Management kunt u dat eerst op orde brengen.

Het portfolio van Qualys bestaat uit vijf gebieden:

  1. Guard Vulnerability Management
  2. Policy Compliance
  3. PCI Compliance
  4. Web Application Scanning
  5. Malware Detection webgebaseerde hulpmiddelen

De QualysGuard Appliance maakt het mogelijk om deze webgebaseerde diensten ook in het interne netwerk te gebruiken.

Qualys Partner Nederland

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. QSight IT heeft een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe netwerk projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support en beschikt QSight IT over experts op het gebied van Qualys.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Qualys oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Qualys nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link