Loading...
Riverbed2018-09-21T10:02:49+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

RiverbedMet meer dan $1 miljard omzet per jaar is Riverbed marktleider in Application Performance Infrastructure ofwel oplossingen voor WAN-optimalisatie. Het bedrijf levert een compleet platform voor locatie-onafhankelijk werken. Riverbed werd opgericht in 2002 en verkocht haar eerste ‘SteelHead-apparatuur voor WAN-optimalisatie’ in 2004. Sindsdien blijkt SteelHead de meest gewaardeerde oplossing voor WAN-optimalisatie op de markt: in 2014 won Riverbed de InfoWorld 2014 Technology of the Year Award. Riverbed is sinds september 2006 Nasdaq-genoteerd. Onder de ruim 25.000 Riverbed-klanten bevindt zich 97% van zowel de Fortune100 als de Forbes Global 100.

QSight IT is Premier Partner van Riverbed. Door de groei van Storage Area Networks, gecombineerd met servercentralisatie, wordt het centraliseren van applicaties, servers en opslagcapaciteit steeds eenvoudiger. Organisaties hoeven voor vestigingen op afstand niet meer te beschikken over eigen servers of opslag op die vestigingen. Met technologie van Riverbed kunnen applicaties vanaf het centrale datacenter worden gebruikt, via een verbinding met hoge bandbreedte, al dan niet via een VPN. Zo worden applicaties en data gehost op de voor IT-beheer meest optimale fysieke locatie en zijn zowel applicaties als data op remote locaties probleemloos beschikbaar. Problemen met performance worden – lang voordat de gebruiker het merkt – opgemerkt en verholpen binnen het systeem. Dat betekent voor de gebruikerservaring dat de applicaties op de desktop reageren zoals binnen een LAN.

Kostenbesparende en efficiency verhogende technieken

Riverbed-producten zijn ontwikkeld om problemen met bandbreedte van het netwerk en performance op te lossen. De oplossingen richten zich op:

  • Applicatieacceleratie: toepassingen (applicaties) die via een WAN resources gebruiken, kunnen sneller worden uitgevoerd.
  • Bandbreedteoptimalisatie: de hoeveelheid verkeer die via het WAN loopt wordt gereduceerd, resulterend in een afname van benodigde bandbreedte.
  • Datacenter-, kantoor- en server-consolidatie: door toepassing van consolidatie en virtualisatie minimaliseren van de hoeveelheid server- en storage-apparatuur die nodig is om een bijkantoor of andere externe locatie te ondersteunen.
  • Gegevensbescherming en Disaster Recovery: verkorten van de tijd die nodig is om een back-up te voltooien en data decentraal te repliceren, waardoor er meer data geback-upt kan worden in minder tijd.
  • Zichtbaarheid en netwerk performance management: automatisch herkennen van netwerk performance problemen en afwijkingen, zodat problemen op die netwerken kunnen worden geïdentificeerd, geanalyseerd en opgelost.
  • Cloud Server en Storage Acceleration: verbeteren van de prestaties van het netwerk naar de private en publieke clouds, zodat gebruikers gemakkelijker gebruik kunnen maken van remote computing en storage resources in de cloud.

Riverbed en QSight IT

QSight IT heeft zo met Riverbed-implementaties besparingen op dataverkeer weten te realiseren tot wel 85%. Na implementatie van de Riverbed Steelhead-systemen was de hoeveelheid dataverkeer tussen vestigingen nog maar 15% van de oorspronkelijk hoeveelheid. Riverbed bouwt appliances voor diverse soorten verbindingen, inzetbaar vanaf een 128Kb WAN-verbinding tot verbindingen met meerdere Gb’s, speciaal voor datacenters.

Door aan beide zijden van een WAN-verbinding een Steelhead te plaatsen, worden door middel van byte caching, TCP-optimalisatie en andere technieken, de beperkingen van hoge latency en lage bandbreedte omzeild.

Bel +31 15 888 0444 en +31 26 352 0100 of vul ons contactformulier in.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Riverbed nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link