Loading...
RSA 2018-10-10T07:32:46+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

RSARSA, de beveiligingsdivisie van EMC, met een bestand van ruim 35.000 klanten verspreid over de wereld, biedt over en weer uitwisselbare oplossingen voor het on-line vaststellen van de identiteit, toegangsrechten en privileges voor mensen, toepassingen en apparaten.

RSA is de uitvinder van de ‘public key cryptopgrafie’. Deze technologie wordt wereldwijd in allerlei producten toegepast ter bescherming van gegevens. RSA levert producten voor token authenticatie, identity management, toegangscontrole, encryptie, key-management, compliance, security-management en biedt oplossingen tegen misbruik door fraude. Hiermee zijn zij een essentiele schakel in Cloud-gebaseerde toegangscontrole en telewerken. De producten beschermen de digitale identiteit van miljoenen mensen, hun transacties en hun gegevens.
Met RSA kiest u voor:

  • Wereldwijde marktleider op het gebied van authenticatie en autorisatie
  • Security analytics-producten met betrekking tot informatiebeveiliging
  • Producten die ondersteunen bij het certificeren voor regelgeving

QSight IT is de enige RSA Platinum partner in de Benelux. Daarnaast is QSight IT lid van de EMEA partner advisory counsel.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security en heeft een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe netwerk projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support en beschikt QSight IT over experts op het gebied van RSA.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze RSA oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw RSA nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.