Loading...
RSA2018-10-10T07:32:46+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

RSARSA, de beveiligingsdivisie van EMC, met een bestand van ruim 35.000 klanten verspreid over de wereld, biedt over en weer uitwisselbare oplossingen voor het on-line vaststellen van de identiteit, toegangsrechten en privileges voor mensen, toepassingen en apparaten.

RSA is de uitvinder van de ‘public key cryptopgrafie’. Deze technologie wordt wereldwijd in allerlei producten toegepast ter bescherming van gegevens. RSA levert producten voor token authenticatie, identity management, toegangscontrole, encryptie, key-management, compliance, security-management en biedt oplossingen tegen misbruik door fraude. Hiermee zijn zij een essentiele schakel in Cloud-gebaseerde toegangscontrole en telewerken. De producten beschermen de digitale identiteit van miljoenen mensen, hun transacties en hun gegevens.
Met RSA kiest u voor:

  • Wereldwijde marktleider op het gebied van authenticatie en autorisatie
  • Security analytics-producten met betrekking tot informatiebeveiliging
  • Producten die ondersteunen bij het certificeren voor regelgeving

QSight IT is de enige RSA Platinum partner in de Benelux. Daarnaast is QSight IT lid van de EMEA partner advisory counsel.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security en heeft een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe netwerk projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support en beschikt QSight IT over experts op het gebied van RSA.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze RSA oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw RSA nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Marcel van Oirschot
EVP KPN Security

close-link