Loading...
Symantec2018-09-21T10:04:31+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

SymantecICT-beveiliger Symantec heeft Blue Coat Systems overgenomen en is daarmee marktleider op het gebied van websecurity-oplossingen en staat onder meer bekend om haar veelgeprezen proxy-oplossingen.

QSight IT en Symantec

QSight IT en Symantec zijn partners vanaf 2004. Sinds 2009 is QSight IT BlueTouch Support Partner. QSight IT was de eerste system integrator in de Benelux die deze exclusieve certificering behaalde. De titel is voorbehouden aan Elite en Premiere partners die kwalitatief hoogwaardige eerste- en tweedelijns technische support leveren aan gebruikers.

Symantec Secure Proxy

Voor elk solide beveiligingsconcept is een proxy server onmisbaar. Deze zorgt er bijvoorbeeld voor dat gebruikers vanuit uw netwerk geen directe verbinding kunnen opzetten met andere hosts op het internet. Al het internetverkeer wordt via de proxy server gecontroleerd. Symantec is de bedenker van de Secure Proxy. Dit is een systeem dat extra beveiliging toevoegt in de vorm van content security. Door alle gebruikers via een proxy te laten communiceren met internet kan nauwkeurig worden bepaald wie, wanneer, wat mag doen. Dankzij uitgebreide policies kunnen gebruikers of groepen van gebruikers veilig gebruik maken van het internet en wordt het risico op virussen en productiviteitsverlies beperkt.

WAN-optimalisatie

In aanvulling op het secure proxy concept biedt Symantec WAN-optimalisatie functionaliteit. Met deze technologie kan verkeer tussen vestigingen worden versneld en geoptimaliseerd, gebruik makend van technieken als bytecaching, objectcaching, TCP-optimalisatie en pre-fetching.

Het portfolio biedt ook appliances voor DLP, Data Loss Prevention. Daarmee wordt potentieel verlies van data opgespoord en voorkomen. DLP beschermt data door dataverkeer binnen netwerken en systemen te scannen op onregelmatigheden. Ook beveiligt het data beter door het toepassen van regels voor gebruik.

Symantec Webfilter

Door een Webfilter toe te voegen kan op basis van categorieën zelfs heel selectief bepaald worden welke websites bezocht mogen worden. Met behulp van een Reporter kan het internetgebruik worden vastgelegd in heldere rapporten, een gewaardeerde functionaliteit voor bijvoorbeeld gemeentelijke- en overheidsinstellingen. Schaalbaarheid is ook geen probleem, zo werkt bijvoorbeeld de gemeente Groningen met duizenden medewerkers via Symantec.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Symantec oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Symantec nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link