Loading...
Trend Micro2018-09-21T10:02:01+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

Trend MicroQSight IT is Gold Partner van Trend Micro. Een zeer innovatieve producent van antivirus systemen met een sterke focus op het centraal managen.

Trend Micro

QSight IT is de hoogst gekwalificeerde Trend Micro reseller in Nederland. Met jarenlange ervaring op het gebied van netwerk beveiliging en Endpoint Security is QSight IT uw IT security partner bij uitstek.

Met meer dan 25 jaar expertise in netwerkbeveiliging, is Trend Micro wereldleider geworden op de domeinen van:

– Deep Security
Deep Discovery
OfficeScan
– ServerProtect
– Endpoint Encryption

De beveiligingsoplossingen zorgen ervoor dat bedrijven en consumenten veilig digitale informatie kunnen uitwisselen en beveiligd zijn tegen de laatste ontwikkelingen op het gebied van malware en malicious verkeer.

Trend Micro Smart Protection

Met het Smart Protection Network richten wij ons op reputatie en cloud gebaseerde Endpoint beveiliging. Kenmerken voor de security oplossingen zijn:

●    Volledige gebruikersbescherming: beveiligd alle activiteiten van gebruikers, op alle apparaten.
●    Beveiliging voor de cloud en datacenters: beveiligd virtuele en cloud-omgevingen met behoud van performance.
●    Verdediging op maat tegen gerichte aanvallen: de beste detectie en meest diepgravende informatie om gerichte aanvallen af te slaan.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. Door de jarenlange partnerschap met Trend Micro heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe Endpoint Security oplossingen. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie speciale aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Trend Micro oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Trend Micro nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link