Loading...
Trend Micro Deep Discovery 2018-09-21T10:03:03+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

Bewezen bescherming tegen gerichte aanvallen en geavanceerde bedreigingen.

Met het Trend Micro Deep Discovery-platform kunt u direct gerichte aanvallen realtime opsporen, analyseren en aanpakken. Het Deep Discovery platform is volledig in te zetten of als afzonderlijke Inspector. Deep Discovery Inspector is een netwerkappliance waarmee u volledig zicht hebt op uw netwerkverkeer zodat u alle aspecten van een gerichte aanval kunt detecteren. Deep Discovery Inspector bewaakt alle netwerkpoorten en meer dan 100 protocollen, waardoor u de meest uitgebreide bescherming krijgt die momenteel beschikbaar is.

Het Trend Micro Deep Discovery-platform vormt de basis van het Trend Micro Network Defense-systeem waarbij uw beveiligingsinfrastructuur wordt geïntegreerd in een veelomvattende en op maat gesneden verdediging, zodat uw organisatie tegen gerichte aanvallen kan worden beschermd.

NSS Labs heeft recentelijk een slopende reeks praktijktests losgelaten op zeven inbreukdetectiesystemen (Breach Detection Systems). Trend Micro ontving hiervoor de classificatie ‘Aanbevolen’ voor de resultaten. Deep Discovery is bewezen en betrouwbaar, en vormt uw oplossing in de strijd tegen het steeds groter wordende probleem dat geavanceerde bedreigingen en ransomware vormen.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. Door de jarenlange partnerschap met Trend Micro heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe Endpoint Security oplossingen. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een bijzondere aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie

Zoekt u informatie over de implementatie, migratie of prijzen van Trend Micro oplossingen? Neem dan contact met op QSight IT via één van onze contactformulieren of bel + 31 15 888 04 44.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Trend Micro nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.