Loading...
Veeam 2018-09-21T10:01:16+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

VeeamVeeam® kent de nieuwe uitdagingen waar bedrijven wereldwijd mee te maken krijgen als ze de Always-On Enterprise™, een bedrijf dat 24.7.365 actief is, mogelijk willen maken. Daarom heeft Veeam als marktpionier Availability for the Always-On Enterprise™ ontwikkeld door organisaties te helpen om recovery time and point objectives (RTPO™) van minder dan 15 minuten voor elke app, alle data, in elke cloudomgeving te realiseren.

Dit gebeurt via een fundamenteel nieuw type oplossing die zorgt voor non-stop bedrijfscontinuïteit, flexibele digitale transformatie met multi-cloud databeheer en -migratie en analyses en inzicht met bruikbare informatie voor gegevensbeheer, operationele prestaties en compliance. De Veeam Availability Suite™, waarin Veeam Backup & Replication™ is opgenomen, maakt gebruik van virtualisatie-, opslag- en cloudtechnologieën. Hierdoor kunnen organisaties tijd besparen, de risico’s verkleinen en investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlagen, terwijl de huidige en toekomstige bedrijfsdoelen van Veeam-klanten altijd worden ondersteund.

Klanten, partners, analisten en de media zijn het erover eens: Veeam is marktleider op het gebied van Availability.

Veeam is in 2006 opgericht en heeft meer dan 53,000 ProPartners en ruim 282,000 klanten met de hoogste klanttevredenheidsscores in de branche. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en daarnaast zijn er kantoren in meer dan 30 landen.

QSight IT is Veeam Gold Partner.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Fortinet oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Veeam nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.