Loading...
VMware2018-09-21T10:00:40+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

VMwareQSight IT is Enterprise Partner van VMware.

VMware Virtualisatiesoftware

VMware is fabrikant van virtualisatiesoftware voor cloud-infrastructuur en -beheer, cloud-applicaties en eindgebruikers. Virtualisatie is voor kleine, middelgrote en grote bedrijven een uiterst effectieve oplossing om IT-kosten aanzienlijk te verlagen.

Waarom virtualiseren?

Virtualisatiesoftware maakt het mogelijk om meerdere besturingssystemen en applicaties tegelijkertijd te draaien op dezelfde fysieke computer of server, de ‘host’. Elke zelfstandige virtuele ‘machine’ of ‘laag’ is geïsoleerd van de andere en maakt als virtuele (denkbeeldige) ‘guest’ net zoveel gebruik van de fysieke server of ‘host’ als nodig is. Zo kunnen totaal verschillende doelgroepen gelijktijdig eenzelfde fysieke server gebruiken. De huidige generatie virtualisatiesoftware realiseert dit zonder performanceverlies.

Optimaliseer uw infrastructuur met VMware virtualisatie:

  •  Laat meerdere besturingssystemen en applicaties draaien op een computer.
  •  Consolideert hardware om veel hogere productiviteit te krijgen met minder servers.
  •  Helpt u om 50% of meer te besparen op totale IT-kosten.
  •  Versnelt en vereenvoudigt IT-beheer, onderhoud en inzet van nieuwe toepassingen.

VMware Producten

VMware heeft drie productlijnen:

  •  vPlatform, waarvan ACE, Fusion, Workstation, Server en ESX deel uitmaken. Deze producten virtualiseren de IT-infrastructuur.
  •  vManage, waarvan vCenter deel uitmaakt. vCenter wordt gebruikt voor het beheer van de virtuele infrastructuur.
  •  vTools, waarvan Converter deel uitmaakt. Converter maakt het mogelijk bestaande servers te virtualiseren.

Met vCenter kunnen meerdere ESX servers niet alleen beheerd worden, maar kunnen ze ook samenwerken. Een bekend voorbeeld daarvan is vMotion: dit is een techniek om een virtuele machine van de ene fysieke server naar een andere fysieke server te verplaatsen, zonder dat de virtuele machine uitgeschakeld hoeft te worden.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze VMware oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw VMware nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link