Loading...
Zscaler2018-09-21T09:59:26+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Whitepaper
Adviesgesprek aanvragen

zscalerZscaler is een van de bouwstenen waarmee QSight IT vorm geeft aan haar cloud security strategie. Al enige tijd ondergaat de IT-beveiliging van organisaties een transformatie, veroorzaakt door de komst van mobiele apparaten, cloud-applicaties en sociale media. Terwijl traditionele beveiliging primair de impact probeert te beperken, wensen organisaties juist deze innovatie te omarmen, liefst met een superieure gebruikerservaring. Veilig, voor iedere gebruiker, op ieder device, waar ook ter wereld.

Zscaler Security oplossingen

Zscaler heeft vanuit deze visie een cloud gebaseerde security oplossing gebouwd. Zscaler is een pure cloud provider met 100+ datacenters verspreid over de wereld worden en 12 miljoen gebruikers. Zscaler staat bij Gartner in het leaders quadrant.

De Cloud Sandbox en Cloud Firewall oplossingen biedt voor u:

  • Overal beveiligd
  • Kostenefficient, geen appliances, geen technisch beheer
  • Eenvoudig in gebruik, korte implementatietijd
  • Compliance en realtime rapportage
  • Wereldwijde clouddekking
  • IntelliGuard ready

Wat doet Zscaler?

Het bedrijf biedt organisaties websecurity voor haar gebruikers. Eén beleid, één console en één wereldwijd beveiligingsplatform. Het bedrijf verzekert haar klanten van een constante bescherming tegen geavanceerde bedreigingen, zero-day aanvallen alsmede gegevensdiefstal in een naadloze oplossing.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. Door de langdurige samenwerking met Zscaler heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe security projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een speciale aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Zscaler oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Zscaler nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link