Loading...
Zscaler 2018-09-21T09:59:26+00:00
QPaper - Cyber Security Awareness

Download Qpaper
Adviesgesprek aanvragen

zscalerZscaler is een van de bouwstenen waarmee QSight IT vorm geeft aan haar cloud security strategie. Al enige tijd ondergaat de IT-beveiliging van organisaties een transformatie, veroorzaakt door de komst van mobiele apparaten, cloud-applicaties en sociale media. Terwijl traditionele beveiliging primair de impact probeert te beperken, wensen organisaties juist deze innovatie te omarmen, liefst met een superieure gebruikerservaring. Veilig, voor iedere gebruiker, op ieder device, waar ook ter wereld.

Zscaler Security oplossingen

Zscaler heeft vanuit deze visie een cloud gebaseerde security oplossing gebouwd. Zscaler is een pure cloud provider met 100+ datacenters verspreid over de wereld worden en 12 miljoen gebruikers. Zscaler staat bij Gartner in het leaders quadrant.

De Cloud Sandbox en Cloud Firewall oplossingen biedt voor u:

  • Overal beveiligd
  • Kostenefficient, geen appliances, geen technisch beheer
  • Eenvoudig in gebruik, korte implementatietijd
  • Compliance en realtime rapportage
  • Wereldwijde clouddekking
  • IntelliGuard ready

Wat doet Zscaler?

Het bedrijf biedt organisaties websecurity voor haar gebruikers. Eén beleid, één console en één wereldwijd beveiligingsplatform. Het bedrijf verzekert haar klanten van een constante bescherming tegen geavanceerde bedreigingen, zero-day aanvallen alsmede gegevensdiefstal in een naadloze oplossing.

QSight IT is de ideale partner op het gebied van netwerk security. Door de langdurige samenwerking met Zscaler heeft QSight IT een ruime expertise opgebouwd in het implementeren en onderhouden van complexe security projecten. Hierbij is er tijdens en na de implementatie of migratie een speciale aandacht voor onderhoud en support.

Meer informatie

Vraag voor meer informatie over onze Zscaler oplossingen en diensten ons informatiepakket aan of neem direct contact met ons op.

QSight IT is de grootste 100% Nederlandse security, networking en storage specialist

Bekijk ons Nederlandse DNA
0
Tevreden klanten
0
Jaar ervaring
0
IT Specialisten
0
Dagen per jaar

De QSight IT Nieuwsbrief biedt u al uw Zscaler nieuws

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.