/ Qi4talent

Voor het inhuren van kennis voor langere tijd: Qi4talent

Extra ondersteuning nodig?

Wanneer u, of uw IT afdeling, tijdelijke ondersteuning nodig heeft dan wilt u terug kunnen vallen op een betrouwbare partner die u snel ontzorgt en daarbij passende expertise kan leveren. De ondersteuning kan daarbij gaan op een inzet op het gebied van beheer of bij het ondersteunen van complexe implementaties of projecten.

Bij Qi 4talent bent u voor deze vragen aan het juiste adres! Wij verdiepen ons graag in uw organisatie. Zo letten wij naast de technische vaardigheden ook op sociale vaardigheden en verantwoordelijkheden en de cultuur waarin de persoon moet gaan acteren. Hierdoor kunnen wij een kandidaat aanbieden die perfect past binnen uw bestaande team. Het voordeel is dat wij u echt ontzorgen en u geen grote hoeveelheid CV's hoeft door te nemen maar direct een persoon krijgt die past. Daarbij vinden we het belangrijk om u persoonlijk en professioneel te helpen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van consultants die graag met ons samenwerken en die daarbij dezelfde kwaliteitsmaatstaf hanteren.Mocht u een vraag hebben naar consultancy/projectmanagement op diverse kennisgebieden dan kun u hiervoor contact opnemen met Frank Rasters.

Wij zijn actief op de volgende vak- en functiegebieden:Microsoft, VMWare, HyperV, Exchange, Projectmanagement, Programmamanagement, IT manager, Consultant, Cisco, CCNA, CCNP, CCIE, HP, Storage, Security, Citrix, App-V, Cloud, SAN, NAS, RES, Windows 2000/2003/2008/2012, Beheerder, Engineer

Contact

Neem contact met Frank Rasters als u tijdelijke ondersteuning nodig heeft, of als u werkzaam bent in een van de voornoemde vak- en functiegebieden en met ons wilt samenwerken.

Telefoon: 06-20184473

Email: frank.rasters@qi4talent.nl

 

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.