/ QSight IT Secured Network

Een QSight IT Secured Network is niet zomaar een network: het is een IntelliReady Network. Een IntelliReady Network is modulair en uitbreidbaar, flexibel, heeft een zeer hoge uptime, redundant uitgevoerd, en bovenal veilig. Het netwerk is uw fundament voor alle digitale transacties in uw organisatie en moet dus voldoen aan de hoogste eisen.

IntelliReady
Een Secured Network van QSight IT is altijd IntelliReady: dat houdt in dat het netwerk naadloos aansluit op uw server- en storage-omgeving, en dat de infrastructuur altijd uitgebreid kan worden met IntelliCare, IntelliDefense en IntelliGuard diensten.

Switching laag - core
De centrale omgeving is dubbel uitgevoerd, zodat bij uitval de connectiviteit gehandhaafd blijft. Servers worden via 1 Gbe, 10 Gbe, 40 Gbe en zelfs 100 Gbe aangesloten zodat de hoogste performance mogelijk is voor aangesloten servers en storagesystemen. Een QSight IT Secured Network is geschikt voor alle vormen van gevirtualiseerde omgevingen. QSight IT heeft zowel ervaring met hypervisors van VMware als Microsoft, en is daarnaast ervaren in het implementeren van SAN en NAS storage omgevingen.

Integrale security: network access control
De tijd dat iedereen zomaar elk device kan en mag gebruiken op een lokaal (draadloos) netwerk is voorbij. Bring-your-own-device is weliswaar de norm, maar vereist tegelijkertijd een hoger beveiligingsniveau. Vanuit enerzijds wetgeving en anderzijds vanuit de toenemende dreiging van geavanceerde malware ook van binnenuit is gedifferentieerde toegangscontrole pure noodzaak om uw infrastructuur te beveiligen.

De integrale security van een QSight IT Secured Network zorgt voor gecontroleerde network en applicatietoegang aan de hand van type device, identiteit, locatie, gebruikersrol en andere device kenmerken zoals de mate van beveiliging van het device zelf.

Wlan
Het aantal mobiele devices groeit sterk, en de nieuwste  smartphones halen met gemak de 100 Mbps in een draadloze omgeving. De Wlan omgeving moet dit kunnen ondersteunen door een groot aantal sessies tegelijk te kunnen behandelen en access points moeten hoge bandbreedtes kunnen verwerken.  Wlan omgevingen van QSight IT kunnen zowel met controller als controllerless worden uitgevoerd. Een solide Wlan meting is bepalend voor de beste oplossing.

IntelliDefense - beheerdienst as a Service
Het Secured Network kan in zijn geheel worden uitbesteed, waarbij het beheer wordt overgedragen aan het Network Operations Center van QSight IT. Vanuit het NOC wordt het dagelijks beheer van het netwerk uitgevoerd, 24x7!

IntelliGuard - Soc-as-a-Service
Een QSight IT Secured Network is pas echt Secured als het is gekoppeld aan het QSight IT Security Operations Center (SOC). In het SOC verzamelen en correleren we data uit uw infrastructuur in een Big Data platform. De data maken we doorzoekbaar en actionable, waardoor we in actie komen als het nodig is en samen met u aan de hand van runbooks een vast scenario doorlopen bij security problemen. Zodoende beschikt u over een SOC, zonder dat u hoeft te investeren in dure software of een 24 x 7 uur bezetting.

Flexibel
Een QSight IT Secured Network is flexibel. Er wordt altijd rekening gehouden met voldoende poorten om uitbreidingen middels stacking mogelijk te maken. Of het uitbreiden van het aantal access points om de bandbreedte te verhogen of te optimaliseren.

Branche office / Home office
Home offices worden door middel van VPN-clients verbonden met de centrale omgeving, waarbij client beveiliging door middel threat extraction en threat emulation op een hoog plan wordt gebracht. Sterke authenticatie van clients door middel van een one-time password via een hard- of softtoken is hierbij een vereiste.

Cloud
Voor een solide aansluiting met (cloud) providers zorgen wij voor een passende koppeling door middel van VPN of directe aansluitingen. Ook WAN-verbindingen op basis van darkfiber met xWDM apparatuur is mogelijk.

Heeft u vragen over IT Secured Network of wenst u meer informatie, dan zijn de experts van QSight IT u graag van dienst. Neemt u dus gerust contact op, wij helpen u graag!

Deel deze pagina
QPaper Machine Learning en IT Security

Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.