/ Referenties

Mensen kiezen graag voor producten of diensten die door anderen worden aanbevolen. Websites zoals Independer en Kelkoo helpen daarbij, zij bieden vergelijkingsmogelijkheden en gebruikersfeedback. Maar hoe kies je als ict-er een partner voor een complex ict-project?

Voor ict-projecten zijn vergelijkingen op prijs, per product of fabrikant uiteraard ook online beschikbaar. Maar hoe weet je als ict-er nou dat de leverancier van je keuze ook echt met een passend advies komt? En of die leverancier dat advies ook op professionele wijze tot uitvoering kan brengen, binnen de gestelde termijn en met het gewenste resultaat? Hoe kom je erachter of de dienstverlening en de service voldoet aan de voor jouw organisatie geldende kwaliteitseisen?

Bij QSight IT vertellen we u graag persoonlijk hoe wij dat aanpakken. Maar het liefst laten we onze projecten voor zich spreken. Laat u inspireren door ervaringen van anderen in de praktijkverhalen hieronder. En bel ons gerust om daar eens over te praten.

Klanten Industrie

QSight IT werkt al jaren voor verschillende industrie en transport bedrijven door heel Nederland. Ons projectportfolio is omvangrijk. Bent u benieuwd welke ervaringen ook voor u relevant kunnen zijn? We informeren u graag vrijblijvend.  meer »

Klanten Onderwijs

In de onderwijsbranche is QSight IT een bekende speler: vele organisaties hebben een ict infrastructuur die door QSight IT geimplementeerd is. Omdat we uitdagingen van de onderwijswereld snappen. Neem contact met ons op voor meer informatie. meer »

Klanten Overheid

Bij diverse gemeentelijke overheden vindt u systemen die door QSight IT zijn geleverd en worden onderhouden. Een uitdagend landschap, met haar vele fusies en samenwerkingsverbanden. Shared Service Center of zelf blijven doen met uitwijk naar de buurgemeente? Dat s... meer »

Klanten retail

In de retail is de concurrentie moordend, de marges zijn krap. Aan QSight IT de opdracht om zo kostenefficient mogelijk zoveel mogelijk uptime te verzorgen. Wireless in winkels, firewalls op het hoofdkantoor, snelle verbindingen tussen een DC en een hoofdkantoor. ... meer »

Klanten Zakelijke dienstverlening

Voor bedrijven die actief zijn in de zakelijke dienstverlening is beveiliging van gegevens zeer belangrijk, net als de hoge beschikbaarheid van Internet. Voor veel organisaties is dienstverlening via Internet core business geworden. Firewalls, vpn's, intrusion pre... meer »

Klanten Zorg

In de zorgsector speelt een groot aantal factoren: efficiency, kostenverlaging, betere dienstverlening aan clienten, fusies, spreiding over vestigingen etc. QSight IT speelt hier goed op in met de juiste storage, networking en security systemen. Met vaste onderhou... meer »

Overige branches QSight IT

Een greep uit het klantenbestand van QSight ITbinnen de overige branches.  Benieuwd met welke bedrijven QSight IT al eerder heeft samengewerkt? Hieronder vindt u het overzicht. meer »

Casestudies QSight IT

QSight ITheeft in de praktijk de toegevoegde waarde bij het opzetten en beveiligen van ICT-netwerken bewezen. We beschikken dan ook over referenties van uiteenlopende ondernemingen in vrijwel alle branches. meer »

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.