/ / Security

Ook virtuele servers en de cloud kunnen optimaal worden beveiligd. Of het nu gaat om firewalls, intrusion prevention, anti-virus, VPN, of beveiliging van uw mobiele devices. 

QSight IT integreert de beste IT beveiliging in uw netwerk door middel van hardware, software of virtuele appliances of appliances in de cloud

Beveiliging houdt niet meer op bij het netwerk en het is voor veel organisaties een noodzakelijk gegeven, zowel voor desktops en laptops, als ook voor alle mobiele devices. Het liefst met centraal management. Het combineren van een flexibele informatievoorziening met een robuuste informatiebeveiliging is voor vele organisaties tegenwoordig een continue uitdaging. Ook in de cloud. Dit vraagt om een samenhangend geheel van organisatorische en technische maatregelen waarin risico's, mogelijkheden en kosten op het gebied van informatiebeveiliging op elkaar zijn afgestemd. QSight IT beschikt over het hoogste aantal Check Point certified engineers in Nederland. Daarnaast beschikken onze specialisten over veel netwerk- en OS-kennis. En natuurlijk beschikken ze ook over diverse certificaties van andere fabrikanten waar wij mee samen werken, zoals Blue Coat, Trend Micro, Cisco en  Vasco.

QSight IT kiest bewust voor een aantal technology leaders op beveiligingsgebied. Technische innovatie is belangrijk, net als de kwaliteit van technische ondersteuning. Dat geeft u de zekerheid van continuïteit voor uw IT beveiliging. Onze helpdesk helpt u bij problemen en zorgt ervoor dat u snel weer up and running bent.

Maak een afspraak met een van onze accountmanagers, en samen met een security consultant adviseren wij u hoe u uw IT beveiliging kunt verbeteren. Of kies voor een assessment, waarbij we door middel van interviews en workshops uw huidige situatie onder de loep nemen en advies uit brengen.

Gerelateerde informatie
Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie.
Gerelateerde fabrikanten
Klik op een van de fabrikanten voor meer informatie.
» VASCO
Gerelateerde producten/oplossingen
Hier vindt u gerelateerde producten. 
Deel deze pagina
Barracuda Networks

Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Expertise & producten

QSight IT levert, installeert, implementeert, onderhoudt en beheert oplossingen op het gebied van security, storage en networking. Onze expertise richt zich ondermeer op de hierna genoemde productcategorieën:

Andere bezoekers zochten naar:
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.