/ IntelliDefense

IntelliDefense: beheer in twee delen

IntelliDefense is (en dat is nieuw) verkrijgbaar in 2 pakketten:
 

  1. Beheer van de producten, ook wel device management of operationeel beheer genoemd
  2. Beheer van (security) functies
     

IntelliDefense operationeel beheer wordt voor security producten aangeboden, en voor storage, netwerken en LAN/WAN producten.

IntelliDefense-Block

Waar zitten nu precies de verschillen tussen operationeel en functioneel beheer? De verschillen zitten vooral in het aandachtsgebied.

Operationeel beheer

Het operationeel beheer pakket richt zich vooral op het werkend houden van de producten. Er wordt gekeken naar de beschikbaarheid (draait het nog), naar de capaciteit (is er nog voldoende) en naar prestaties (zijn responsetijden nog acceptabel). Als zich incidenten voordoen op dit vlak, dan worden deze opgelost. Er wordt gekeken of de juiste software updates in gebruik zijn in relatie tot bekende kwetsbaarheden. Ook worden operationeel beheer rapportages verzorgd.

Functioneel beheer

Het functioneel beheer pakket wordt op dit moment alleen aangeboden voor security devices. Bij functioneel beheer wordt vooral gekeken of de security effectiviteit op orde is. Staan de juiste security functies aan, zijn de rule-bases en policies inhoudelijk op orde. IntelliDefense functioneel beheer kan modulair besteld worden voor onder andere NextGen Gateway functies (zoals IPS, Anti-bot, Anti-virus) , Web Application Firewall, Secure E-mail Management, etc.

Een nieuw onderdeel van functioneel beheer is dat de te beheren firewall als een logbron wordt aangesloten op het Security Platform van QSight IT en alle incidenten worden gecategoriseerd volgens de kill-chain. Daarmee krijgt u bijvoorbeeld inzicht in hoeveel system compromise incidenten zich concreet voordoen. En als u dat soort security incidenten wil kunnen volgen, dan hebben we daar een dienst voor: IntelliGuard!

Daarmee biedt QSight IT het topje van haar inhoudelijke security management kennis.

Deel deze pagina
QSight IT IntelliDefense Security Management brochure

Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.