/ Seminar gemeenten in beweging 2013

Delft, 17 mei 2013 

 
Gemeentelijke ict-infrastructuur onder de loep in seminar Qi ict 

Qi ict nodigt IT-beslissers van gemeenten uit voor een gratis seminar met als titel 'Gemeenten in Beweging!' De bijeenkomst biedt inspiratie voor veranderende gemeentelijke ict-infrastructuren en raakt onderwerpen als beveiliging, opslag en samenwerking. 

Waarom dit seminar?

 
Gemeentelijke IT-teams waken over de digitale - liefst draadloze - relatie van gemeenten met haar burgers. Ze leveren elektronische publieke dienstverlening en betrouwbare en integere opslag van GBA, WOZ etc. Maar de dienstverlening, taakstelling, organisatie en IT-structuur gaan veranderen. In 2015 moet het helemaal anders zijn.
 
Binnen gemeentelijke IT-organisaties is het momenteel e-Overheid wat de pot schaft. NUP, KING, BYOD, virtueel, GEMMA, SSC, KCC, DDoS … Zo maar een paar termen uit de dagelijkse ict-praktijk. Maar hoe bewandel je de weg van decentralisatie naar regionale ict-voorzieningen en -infrastructuur? En hoe zorg je dat je Shared Service Center operationeel wordt? 
 

Weten hoe andere IT-managers dat aanpakken?

 
Collega-gemeenten kennen de valkuilen en oplossingen en geven inzicht in hun aanpak. Ook de aanvliegroutes voor regionale samenwerking en bijbehorende ict-infrastructuur komen de orde. Ook zijn experts van Qi ict paraat met hun actuele know-how van complexe ict-vraagstukken in gemeentelijke organisaties.
 
• Autoriteiten delen hun 'best practices': Hans Harskamp, Frank Stege en Ruud van Oorschot van de gemeenten Woerden, Venlo-Roermond-Weert en Veghel vertellen hoe zij hun organisatie en ict-architectuur klaarstomen voor de veranderende vraag van burger en overheid.
 
• Louis Ruijgt en Henk Elzenaar van Qi ict verdiepen zich al jarenlang in de ict-ontwikkeling binnen gemeenten. Geen trend of actualiteit is hen vreemd. Een goede basis voor een discussie met de sprekers en de experts van Qi ict over de ultieme ict-infrastructuur voor betrouwbare en integere elektronische publieke dienstverlening.
 

Interesse? Meld u vandaag nog aan!

 
Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden en gratis deel te nemen aan dit interessante en praktijkgerichte programma <link naar pdf uitnodiging + programma>. Het biedt volop gelegenheid om persoonlijk van gedachten te wisselen over de uitdagingen van de eigen organisatie op het gebied van ict-infrastructuur.
 

Praktische informatie en aanmelden

• Datum: donderdag 20 juni 2013, 10.00 tot 15.30 uur
• Locatie: Kasteel Maurick te Vught
• Informatie: Qi ict, Huib van Keulen, via info@qi.nl of 015 8880444 
• Aanmelden: e-mail uw naam, bedrijfs- en adresgegevens naar info@qi.nl
• Neemt u graag een collega mee? Meld hem of haar dan op dezelfde wijze aan.
• Bevestiging: na aanmelding volgt een bevestiging met routebeschrijving per e-mail.
 
PS Deelname is kosteloos, maar het aantal beschikbare plaatsen is gelimiteerd. Aarzel niet en meld u snel aan! 
 
Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.