/ Storage assessment

De grootste uitdaging van de exponentiële groei van de hoeveelheid data die uw bedrijf te verwerken krijgt is storage management en capaciteitsmanagement.

Storage assessment

U moet uw data veilig houden, up-to-date en gebruiksklaar. U bent continu bezig met storage capaciteitsplanning, verdeling van middelen en budgettering. Een logisch gevolg hiervan is dat u een groter inzicht nodig zult hebben en een goede planning en visie voor een efficiënte storage omgeving. Bent u er op dit moment zeker van dat u voldoende en de juiste storage capaciteiten kunt inzetten? Hoeveel van uw belangrijke data is werkelijk goed toegankelijk en hoe gebruiken uw medewerkers deze data? Hoe effectief zijn uw data en informatie management tools? Weet u op dit moment zeker dat uw IT budget voldoende is om aan de vraag naar storage en data te voldoen? Met een storage assessment krijgt u snel duidelijkheid op deze en nog veel meer data vraagstukken.

Zo werkt een storage assessment
Met een storage assessment van QSight IT krijgt u inzicht in uw storageomgeving. Wij inventariseren en meten de verschillende apparatuur en software die u gebruikt voor data storage. In een duidelijk rapport geven wij inzicht in de inhoud van de belangrijkste fileserver(s) of NAS. En aan de hand van de conclusies en aanbevelingen van onze engineers kunnen wij u helpen bij eventuele aanpassingen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een storage assessment? Wij helpen u graag verder.
 

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.