Loading...
Secure Networking 2019-02-01T09:45:14+00:00

Project Description

Het fundament voor uw organisatie

Het netwerk is uw fundament voor alle digitale transacties in uw organisatie en moet dus voldoen aan de hoogste eisen. Veiligheid is hierbij van essentieel belang, zeker gezien de constante stijging van het aantal cyber security bedreigingen die zowel van buiten als binnen uw netwerk komen. Uw netwerk moet dus zo secure mogelijk worden opgesteld en geïmplementeerd in uw huidige IT-omgeving. Wanneer dit het geval is spreken we van secure networking.

Download QPaper

Een secure network is niet zomaar een netwerk: het modulair en uitbreidbaar, flexibel, heeft een zeer hoge uptime, is redundant uitgevoerd, en is bovenal veilig.

Secure Network: Integrale security

Het nieuwe werken: daar werkzaam zijn waar je wil en wanneer je wil kan alleen als uw organisatie dat technisch mogelijk maakt, zonder de beveiliging uit het oog te verliezen. Dat vereist een integrale security aanpak.

Integrale security bestaat niet alleen uit de beveiliging zelf, maar omvat ook het zichtbaar maken van devices op het netwerk voor de beheerafdeling. Hierdoor heeft u altijd zicht op de devices die op uw netwerk aanwezig zijn, en maatregelen kunt nemen om onbekende en ongewenste aansluitingen te voorkomen, zowel bedraad als draadloos.

De tijd dat iedereen zomaar elk device kan en mag gebruiken op een lokaal (draadloos) netwerk is voorbij. Bring-your-own-device is weliswaar de norm, maar vereist tegelijkertijd een hoger beveiligingsniveau. Vanuit enerzijds wetgeving en anderzijds de toenemende dreiging van geavanceerde malware ook van binnenuit is gedifferentieerde toegangscontrole pure noodzaak om uw infrastructuur te beveiligen.

Hoe ziet een volledig secured network er bij QSight IT uit? Dat leest u in onze QPrint ‘Secured Networking’.

Download QPaper

Adviesgesprek aanvragen

  • Bekijk onze privacy policy op https://www.qsight.nl/privacy-verklaring/

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.