Loading...
Secure Networking2019-08-01T13:09:39+00:00

Project Description

Het fundament voor uw organisatie

Het netwerk is uw fundament voor alle digitale transacties in uw organisatie en moet dus voldoen aan de hoogste eisen. Veiligheid is hierbij van essentieel belang, zeker gezien de constante stijging van het aantal cyber security bedreigingen die zowel van buiten als binnen uw netwerk komen. Uw netwerk moet dus zo secure mogelijk worden opgesteld en geïmplementeerd in uw huidige IT-omgeving. Wanneer dit het geval is spreken we van secure networking.

Een secure network is niet zomaar een netwerk: het modulair en uitbreidbaar, flexibel, heeft een zeer hoge uptime, is redundant uitgevoerd, en is bovenal veilig.

Secure Network: Integrale security

Het nieuwe werken: daar werkzaam zijn waar je wil en wanneer je wil kan alleen als uw organisatie dat technisch mogelijk maakt, zonder de beveiliging uit het oog te verliezen. Dat vereist een integrale security aanpak.

Integrale security bestaat niet alleen uit de beveiliging zelf, maar omvat ook het zichtbaar maken van devices op het netwerk voor de beheerafdeling. Hierdoor heeft u altijd zicht op de devices die op uw netwerk aanwezig zijn, en maatregelen kunt nemen om onbekende en ongewenste aansluitingen te voorkomen, zowel bedraad als draadloos.

De tijd dat iedereen zomaar elk device kan en mag gebruiken op een lokaal (draadloos) netwerk is voorbij. Bring-your-own-device is weliswaar de norm, maar vereist tegelijkertijd een hoger beveiligingsniveau. Vanuit enerzijds wetgeving en anderzijds de toenemende dreiging van geavanceerde malware ook van binnenuit is gedifferentieerde toegangscontrole pure noodzaak om uw infrastructuur te beveiligen.

Hoe ziet een volledig secured network er bij QSight IT uit? Dat leest u in onze Whitepaper Cybersecurity.

Adviesgesprek aanvragen

  • Bekijk onze privacy policy op https://www.qsight.nl/privacy-verklaring/

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

QSight IT is KPN Security: wat betekent dit voor u?

Beste relatie,

Samen met onze klanten willen wij Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Met ingang van 11 april doen we dit onder een nieuwe merknaam: KPN Security. Graag leggen we uit wat dit voor u als gewaardeerde relatie van QSight IT betekent.

Wat is KPN Security

KPN voegt zijn securityorganisaties samen onder de nieuwe merknaam KPN Security. Hiermee ontstaat de grootste securityspecialist van Nederland. KPN Security biedt voor alle type organisaties (van midden- en kleinbedrijf tot corporate organisaties) een compleet security aanbod: van kant-en-klare (geïntegreerde) securityoplossingen tot complete managed securitydiensten.

Wat gebeurt er met QSight IT?

QSight IT maakt vanaf nu deel uit van KPN Security. Het merk QSight IT zal daarmee gaan verdwijnen, net als het eveneens in 2017 overgenomen securitybedrijf DearBytes. Wij opereren met ingang van 11 april onder de vlag van het nieuwe merk.

Wat verandert er voor u?

Geleidelijk zult u de overgang naar KPN Security gaan merken, maar u blijft contact houden met dezelfde mensen en ook de werkwijze blijft hetzelfde. De kernwaarden van QSight IT – betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie – leven voort in KPN Security. Met gebundelde krachten kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Heeft u vragen over onze nieuwe organisatie of anderzijds? Dan horen we dat natuurlijk graag van u.

Met vriendelijke groet,

Martijn Hakstege
CEO QSight IT / EVP KPN Security

close-link