/ Trainingen

QSight IT is een kennisbedrijf. Bij een kennisbedrijf hoort ook het overbrengen van kennis door middel van trainingen. QSight IT kan zelf, of via een geselecteerde partner, trainingen bieden op bijna alle productlijnen die QSight IT levert. Dit gaat in veel gevallen op aanvraag.

Trainingen 'on the job'

Hierbij zal de engineer die ook de installatie heeft uitgevoerd u of uw medewerkers een inleiding geven in het betreffende product. Dit is geen kwalificerende training maar een methode om basiskennis over te brengen. De training heeft als doel u voldoende kennis te geven om het dagelijks beheer uit te kunnen voeren.
Producttrainingen

Bij deze traingen, doorgaans verzorgd door een partner van QSight IT, wordt u wegwijs gemaakt in de werking van de producten waarvan u kennis wilt opdoen. Dit zijn praktische trainingen van 1-3 dagen om u behoorlijk wegwijs te maken in de soft- of hardware. Examen vindt meestal niet plaats.
Certificerende trainingen

Dit zijn de officiële trainingen, verzorgd door een partner of door de fabrikant zelf. Zij bieden u de kennis die u nodig heeft om een product volledig te kunnen beheren en onderhouden. Meestal duurt zo'n training 2-5 dagen, afhankelijk van het product. Dit zijn in veel gevallen ook de trainingen die de engineers binnen QSight IT hebben gevolgd. Vaak wordt de training afgerond met een officiëel examen.
Informatie over trainingen

De soorten trainingen, beschikbaarheid en de examens zijn per productlijn aan te vragen bij QSight IT.

Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.