/ Unigarant - ontzorgen
14-5-2014, 2:00 door

IT-oplossingen kunnen heel complex zijn. Dat kunnen wij u vertellen, maar we kunnen ook de klant laten vertellen waarom ze gekozen hebben voor een samenwerking met QSight IT en voor wat voor oplossing dit bedrijf heeft gekozen. Daarom laten wij graag onze klanten spreken. Martin Bakker (ICT specialist) en Peter Leever (IT manager) van Unigarant vertellen meer over de samenwerking met QSight IT. 

unigarant-juiste-formaatWat is Unigarant voor een organisatie?

Unigarant is een verzekeringsmaatschappij die ervoor zorgt dat het aangeven van schade eenvoudig is.
 

Welke rol speelt IT binnen uw organisatie?

IT is voor Unigarant heel erg belangrijk. Maar belangrijker is dat deze IT altijd beschikbaar en ''in de lucht'' is. Op zich is dat voor alle bedrijven logisch maar beschikbaarheid is voor Unigarant ontzettend belangrijk omdat er meer dan 400 mensen niet kunnen werken als er downtime is.
 

Waarom heeft u gekozen voor QSight IT? 

Wij werken graag samen met kennisintensieve partijen die ons ondersteunen in onze IT-visie. Dit is natuurlijk breed maar je moet een probleem wel ergens met een gerust hart kunnen neerleggen. QSight IT is zo´n partij. Zij zijn pragmatisch, slagvaardig en zitten zelf aan de knoppen, dit houdt in dat als er een probleem is dat ze meteen voor je klaar staan. Aangezien wij in het any any any tijdperk leven is een actieve partij gewoon nodig. 
 

Welke oplossingen heeft QSight ITgeleverd? 

Zoals hierboven al werd aangegeven leven wij in het any time any place anywhere tijdperk en moet onze IT dus altijd draaien. Beschikbaarheid gaat hand in hand met security. QSight IT begeleidt ons hier al jaren in en helpt ons de gebruikers op een veilige wijze gebruik te laten van maken van onze, voornamelijk gevirtualiseerde ict-infrastructuur. Dit variëert van beschikbaarheid van de data, sterke authenticatie tot en met diverse basis beveiligingslagen. Hiernaast beheert QSight IT een deel van de infrastructuur.
 

Welke meerwaarde biedt QSight IT?

Unigarant werkt al vele jaren samen met QSight IT en in deze relatie is vertrouwen heel erg belangrijk. ´´Ontzorgen is voor ons een term die heel erg belangrijk is" vertelt Peter. "Als wij hier zien dat er een issue is dan willen wij meteen door iemand geholpen worden, dat heet ontzorgen en dat kan QSight IT. Als jullie zorgen voor mijn nachtrust dan is het goed.´´ Aldus Peter.
 
Wilt u meer weten over dit project of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met Marcel van Doorm onderaan deze pagina. 
 
Deel deze pagina
Meer weten?

 

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.