/ / Werken bij QSight IT

Wil je onderdeel uitmaken van een enthousiast, professioneel en inspirerend team? Bij QSight IT kun je je carrière beginnen of verder uitbouwen. Je wordt ingezet op jouw vakgebied maar krijgt ook alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, door bijvoorbeeld opleidingen en trainingen, maar uiteraard ook door ervaring op te gaan doen in uitdagende projecten. Zo geven we onze junior collega's de kans zich te ontwikkelen, maar kun je ook als senior je kennis bijhouden en blijven uitbreiden in een snel veranderende markt. QSight IT is populair bij veel hogescholen en ROC's als stageplaats. Dit is niet alleen omdat we veel stageplaatsen bieden, maar ook omdat er regelmatig afstudeerders instromen. Wij zijn op zoek naar gedreven kandidaten met gevoel voor collegialiteit en met een zelfstandige instelling. Heb jij passie voor je vak? Wil je elke dag leren en jezelf ontwikkelen? Dan is QSight IT de plek voor jou!  

Stage & afstuderen QSight IT

Veel van de QSight IT engineers die vandaag bij ons werken zijn in dienst gekomen na een stage- of afstudeerperiode. Er zijn elk studiejaar veel kansen om b... meer »

Ontdek al onze stage-opdrachten

Wil jij weten of wij een leuke stageopdracht voor je hebben? Kijk dan snel op deze pagina. meer »

Jouw carrière

QSight IT investeert in haar mensen, zo worden er trainingen en opleidingen gepland om kennis en kunde op peil te houden. meer »

Onze organisatie

QSight IT is een 100% Nederlands IT bedrijf met absolute focus op networking, cloud, security & risico management. meer »

Hans Ruijgrok, accountmanager

Sinds januari 2008 werkt Hans bij QSight IT als senior accountmanager. Dat doet hij met passie. 'Ik heb een prima baan bij een uitstekend bedrijf', aldus Ha... meer »

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens

Let op! U heeft niet alle verplichte velden ingevuld.

* = benodigde gegevens
Deel deze pagina
Over QSight IT

Snel naar ...

Service & Advies

Focus op kennis en kwaliteit!  

Aankoop / technisch advies nodig?
tel Bel: (015) 888 04 44 of e-mail ons!
Op de hoogte blijven

Praat mee via onze online kanalen!

Let op! Om ons nieuwsbrief te kunnen ontvangen hebben wij een geldig e-mailadres nodig.
© 2016. QSight IT

Gebruik van deze website betekent dat u onze privacy policy, disclaimer en cookie policy accepteert.